Το Κύπελλο Coca-Cola συμπληρώνει 60 χρόνια

: Έχοντας γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας του Κυπριακού ποδοσφαίρου, η Coca-Cola συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια στήριξης του Θεσμού του Κυπέλλου Κύπρου. Προβάλλοντας τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου, με μηνύματα που αφορούν το αθλητικό ιδεώδες, η χορηγία της Coca-Cola στο Κύπελλο Κύπρου αποτελεί την μακροβιότερη χορηγική συνεργασία στον χώρο του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!

Ο Θεσμός του Κυπέλλου Κύπρου άρχισε την ποδοσφαιρική περίοδο 1934-35, όμως από το 1955 έως και το 1961 διεξήχθη μόλις μια φορά, για να επαναρχίσει με αθλοθέτη την Coca-Cola την περίοδο 1961-1962. Έκτοτε αγκαλιάζει όλες τις ομάδες, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο να ονειρευτεί την επιτυχία και να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

O φετινός Tελικός του Κυπέλλου Coca-Cola, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαΐου, σηματοδοτεί μια ημέρα αισιοδοξίας, τόσο για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, όσο και για τον αθλητισμό, στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, αφού θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση Safepass. Στον Τελικό θα αναμετρηθούν η Ανόρθωση Αμμοχώστου με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, που ήταν αντίπαλοι και στον πρώτο Τελικό Κυπέλλου, με την ομάδα της Αμμοχώστου να κερδίζει με 5-2.

Μέσα από το πέρασμα των χρόνων, η Coca-Cola συνέδεσε το όνομα της και στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο, το Κυπριακό ποδόσφαιρο. H ιδιαίτερη αυτή σχέση, μεταξύ του Κυπριακού ποδοσφαίρου και της Coca-Cola συνεχίζει διαχρονικά να προσφέρει στιγμές ποδοσφαιρικής αριστείας στο κυπριακό φίλαθλο κοινό. Η σχέση αυτή άλλωστε έχει ταυτιστεί με τις χαρές, τους πανηγυρισμούς, τις συγκινήσεις και την αγωνία των χιλιάδων φιλάθλων που πέρασαν από τα Κυπριακά γήπεδα.

Η μακροχρόνια στήριξη της Coca-Cola στο Θεσμό του Κυπέλλου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε, καθώς η προβολή του αθλητικού πνεύματος και η ενίσχυση του αισθήματος ευγενούς άμιλλας που διέπει το κυπριακό ποδόσφαιρο ενδυναμώνουν ουσιαστικά την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στην χώρα μας.

Η Coca-Cola αποτελώντας διεθνώς το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό διαθέτει μια πλούσια κληρονομιά που έχει να υποδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως υποστηρίζει παγκοσμίως σημαντικό αριθμό Εθνικών Ποδοσφαιρικών Οργανώσεων, καθώς επίσης και πολλές Εθνικές ομάδες και κορυφαίους συλλόγους Παγκόσμιας κατάταξης.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor