Το Κύπελλο Coca-Cola συμπληρώνει 60 χρόνια

Δελτίο Τύπου  14/05/2021 10:50
Το Κύπελλο Coca-Cola συμπληρώνει 60 χρόνια

Το Κύπελλο Coca-Cola συμπληρώνει 60 χρόνια

Δελτίο Τύπου  14/05/2021 10:50

: Έχοντας γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας του Κυπριακού ποδοσφαίρου, η Coca-Cola συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια στήριξης του Θεσμού του Κυπέλλου Κύπρου. Προβάλλοντας τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου, με μηνύματα που αφορούν το αθλητικό ιδεώδες, η χορηγία της Coca-Cola στο Κύπελλο Κύπρου αποτελεί την μακροβιότερη χορηγική συνεργασία στον χώρο του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!

Ο Θεσμός του Κυπέλλου Κύπρου άρχισε την ποδοσφαιρική περίοδο 1934-35, όμως από το 1955 έως και το 1961 διεξήχθη μόλις μια φορά, για να επαναρχίσει με αθλοθέτη την Coca-Cola την περίοδο 1961-1962. Έκτοτε αγκαλιάζει όλες τις ομάδες, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο να ονειρευτεί την επιτυχία και να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

O φετινός Tελικός του Κυπέλλου Coca-Cola, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαΐου, σηματοδοτεί μια ημέρα αισιοδοξίας, τόσο για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, όσο και για τον αθλητισμό, στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, αφού θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση Safepass. Στον Τελικό θα αναμετρηθούν η Ανόρθωση Αμμοχώστου με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, που ήταν αντίπαλοι και στον πρώτο Τελικό Κυπέλλου, με την ομάδα της Αμμοχώστου να κερδίζει με 5-2.

Μέσα από το πέρασμα των χρόνων, η Coca-Cola συνέδεσε το όνομα της και στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο, το Κυπριακό ποδόσφαιρο. H ιδιαίτερη αυτή σχέση, μεταξύ του Κυπριακού ποδοσφαίρου και της Coca-Cola συνεχίζει διαχρονικά να προσφέρει στιγμές ποδοσφαιρικής αριστείας στο κυπριακό φίλαθλο κοινό. Η σχέση αυτή άλλωστε έχει ταυτιστεί με τις χαρές, τους πανηγυρισμούς, τις συγκινήσεις και την αγωνία των χιλιάδων φιλάθλων που πέρασαν από τα Κυπριακά γήπεδα.

Η μακροχρόνια στήριξη της Coca-Cola στο Θεσμό του Κυπέλλου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε, καθώς η προβολή του αθλητικού πνεύματος και η ενίσχυση του αισθήματος ευγενούς άμιλλας που διέπει το κυπριακό ποδόσφαιρο ενδυναμώνουν ουσιαστικά την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στην χώρα μας.

Η Coca-Cola αποτελώντας διεθνώς το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό διαθέτει μια πλούσια κληρονομιά που έχει να υποδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως υποστηρίζει παγκοσμίως σημαντικό αριθμό Εθνικών Ποδοσφαιρικών Οργανώσεων, καθώς επίσης και πολλές Εθνικές ομάδες και κορυφαίους συλλόγους Παγκόσμιας κατάταξης.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας