Κύπελλο Coca-Cola: Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου

Η διοργάνωση του φετινού Τελικού το Σάββατο, 15 Μαΐου στο στάδιο ΓΣΠ, αποτελεί ορόσημο για τον θεσμό του Κυπέλλου, αφού συμπληρώνονται 60 χρόνια στήριξης μέσω της χορηγίας της Coca-Cola, κατατάσσοντάς την ως την μακροβιότερη χορηγική συνεργασία στην Ευρώπη. Για δεύτερη φορά στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου η Ανόρθωση Αμμοχώστου με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, που ήταν αντίπαλοι και στον πρώτο τελικό Κυπέλλου που αθλοθέτησε η Coca-Cola την περίοδο 1961-62, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο φετινό τελικό.

Ο Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola, έχοντας γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας της χώρας, θα πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο που είναι απαραίτητη η προβολή του αθλητικού ιδεώδους και η ενίσχυση του αισθήματος ευγενούς άμιλλας που διέπει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο φετινός Τελικός σηματοδοτεί μια ημέρα αισιοδοξίας τόσο για την Coca-Cola, όσο και για τον αθλητισμό, αφού θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων, στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε. Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, τον αγώνα θα μπορούν να παρακολουθήσουν 3420 θεατές, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση Safepass.

Η συνέντευξη τύπου του 78ου Τελικού του Κυπέλλου Coca-Cola θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13  Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ, στις 12:00 το μεσημέρι και θα γίνει στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ, κου Γιώργου Κούμα και εκπροσώπων της χορηγού εταιρείας Coca-Cola.  Οι διαγωνιζόμενες ομάδες της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού θα εκπροσωπηθούν με τους Προέδρους, τους προπονητές και τους αρχηγούς τους.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο τελικός του Σαββάτου θα αρχίσει στις 20:30 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε ανοικτή ζώνη από τον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα Κύπρου και γηπεδούχος ομάδα θα είναι η Ανόρθωση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor