Πασχαλινές ευχές από έναν εργοδότη προτίμησης, την Parimatch

Σε ευχάριστο κλίμα και με χαμόγελα και ευχές για Καλό Πάσχα ετοιμάστηκαν Πασχαλινά καλάθια για προσωπική παράδοση στο σπίτι όλου του προσωπικού της Parimatch.

Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch ήθελε να συνεχίσει την παράδοση, εφόσον κάθε χρόνο δίνει Πασχαλινά καλάθια με τοπικά εδέσματα και παραδοσιακά προϊόντα, ακόμη και σε περίοδο lockdown, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Παράλληλα, θέλοντας να στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς και τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, η Parimatch προμηθεύτηκε όλα τα Πασχαλινά εδέσματα Κυπριακής παραγωγής σε συνεργασία με την εταιρεία Zelos Deli και με ευχετήριες κάρτες τα έστειλε σε όλα τα σπίτια του προσωπικού.

H Group HR Director της Parimatch, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου ευχαρίστησε το προσωπικό για την πολύτιμη συνεισφορά και αφοσίωσή τους και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της οικογένειας Parimatch και τις οικογένειές τους Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία.

Η Parimatch, η οποία πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως “Great Place to Work” και έχοντας λάβει πολλές διακρίσεις στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, αναγνωρίζει πως η δύναμή της είναι οι άνθρωποί της και πως αυτοί είναι που οδηγούν την εταιρεία μπροστά. Επομένως δίνει μεγάλη έμφαση στο να προσφέρει μια ενιαία εταιρική κουλτούρα που να τους κάνει να αισθάνονται καλά, υπερήφανοι που είναι μέλη της οικογένειας Parimatch και να έχουν ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή επιβραβεύοντας τους με προνόμια, όπως τα ακόλουθα:

• Πρόγραμμα αύξησης μισθών και μπόνους

• Ιατρική ασφάλιση από την πρώτη μέρα

• Μοντέρνα γραφεία με θέα στη θάλασσα και αίθουσα παιχνιδιών, εξοπλισμό γυμναστηρίου, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, μηχανή ψυχαγωγίας (arcade machine) και ψυγείο με παγωτά

• Δωρεάν καθημερινό μεσημεριανό γεύμα

• Συνεχής προσωπική και επαγγελματική κατάρτιση και ανάπτυξη, η οποία περιλαμβάνει την παροχή βοήθειας στους στόχους της ζωής και της γενικής ευημερίας

• Δωρεάν μαθήματα αγγλικών κατά τις ώρες εργασίας

• Μηνιαίες κοινωνικές εκδηλώσεις

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor