Χορηγία BDSwiss στο TELETHON

To TELETHON είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την εταιρεία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών BDSwiss Holding Ltd.

Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στη Λεμεσό, έχει προσφέρει χορηγία στο TELETHON η οποία θα αξιοποιηθεί για τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο.  Συγκεκριμένα, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο Σκαλί Αγλατζιάς, και σε αυτή θα παρουσιαστούν η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με ερμηνεύτρια τη δημοφιλή τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρα.  Ως γνωστόν το TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου.  H εισφορά της BDSwiss είναι πολύ σημαντική για τον φιλανθρωπικό μας θεσμό, ιδιαίτερα φέτος που διανύουμε μια δύσκολη περίοδο τόσο για τη δραστηριότητα του TELETHON όσο και για την οικονομία γενικότερα.

Με την ευκαιρία της επίδοσης της εισφοράς, η εκτελεστική διευθύντρια της BDSwiss, κ. Καταλίνα Μιχαήλ, συνοδευόμενη από την επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Δροσούλα Χατζησάββα, επισκέφθηκαν το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και συναντήθηκαν με τον Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού, Γενικό Εκτελεστικό Ιατρικό Διευθυντή  του ΙΝΓΚ.  H κ. Μιχαήλ δήλωσε πως νιώθει περήφανη που ανακοινώνει την εισφορά της BDSwiss στο TELETHON.  «Γνωρίζουμε πως το TELETHON αγκαλιάζεται από τη κυπριακή κοινωνία και πως η συνεισφορά του στους πάσχοντες συνανθρώπους μας είναι αναγνωρισμένη», είπε και εξήγησε ότι η εισφορά εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης της BDSwiss με απώτερο στόχο την έμπρακτη βοήθεια προς την κυπριακή κοινωνίας. Ο Καθ. Φυλακτού εξέφρασε ευχαριστίες για την ευγενική εισφορά και επεσήμανε τη σημασία τέτοιων ενεργειών, ιδιαίτερα αυτή την πολύ δύσκολη χρονική περίοδο, που λόγω της πανδημίας, οι εκδηλώσεις του TELETHON έχουν διακοπεί.  «Ως TELETHON αλλά και ως Ινστιτούτο, το οποίο είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, εκτιμούμε ιδιαίτερα τέτοιες πράξεις, οι οποίες προέρχονται από οργανισμούς που έχουν υψηλά την κοινωνική ευθύνη προς την κοινωνία», ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Καθ. Φυλακτού ενημέρωσε για  τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και στους τρεις τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται το Ινστιτούτο, έρευνα, υπηρεσίες και εκπαίδευση στους τομείς της νευρολογίας, γενετικής και βιοϊατρικών επιστημών. Έχοντας ως γνώμονα το καλό της κοινωνίας, ο Καθ. Φυλακτού ανέφερε ότι, το ως κέντρο αναφοράς για τη διεκπεραίωση των μοριακών εξετάσεων για το SARS-COV-2, όπως το έχει αναγνωρίσει το Υπουργείο Υγείας, το Εργαστήριο Μοριακής Ιολογίας του ΙΝΓΚ συνέβαλε ουσιαστικά ως προς τη διαχείριση της πανδημίας. Μεταξύ άλλων ήταν το εργαστήριο που άρχισε τον εργαστηριακό έλεγχο και το εργαστήριο που εντόπισε την μετάλλαξη του ιού σε ασθενείς από το Ηνωμένο Βασίλειο.  Κλείνοντας, ο Καθ. Φυλακτού ανέφερε ότι, «μέλημα όλων μας στο Ινστιτούτο είναι η προσφορά, μέσα από τις δραστηριότητες μας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους ασθενείς μας και προς την κοινωνία».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor