Parimatch - Priority Consultants: Μια «ECO» συνεργασία για την πιστοποίηση με το πρότυπο EMAS

Το κοινωνικό πρόσωπο της Parimatch αποτελεί σαφή ένδειξη κουλτούρας μέσα από την αφοσίωση της στην φροντίδα των ανθρώπων της και του περιβάλλοντος, μέσα από την βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις διακρίσεις και τα βραβεία που κατά καιρούς λαμβάνει και τις αρκετές δραστηριότητες που εμπίπτουν στο φάσμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στην προσπάθεια της Parimatch να ενθαρρύνει την ενίσχυση της οικολογικής ευθύνης στον τόπο μας και κατ’ επέκταση του πλανήτη, έθεσε ως στόχο να πιστοποιηθεί με το πρότυπο EMAS (Eco-Management and Audit Scheme). Είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης που αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για εταιρείες και οργανισμούς για την αξιολόγηση, την αναφορά και τη βελτίωση της περιβαλλοντικής τους απόδοσης. Πρόκειται για την βελτιστοποίηση και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των πόρων ενός οργανισμού όπως νερό, ρεύμα, καύσιμα, χαρτί κ.α. Η σημαντικότερη διαφοροποίησή του από τα υφιστάμενα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης (όπως π.χ. το ISO 14001) είναι η αυξημένη λογοδοσία της εταιρείας, έναντι των stakeholders, δηλαδή του Κράτους, των ΜΚΟ και του ευρύτερου κοινού.

Προκειμένου να επιτευχθεί η πιστοποίηση με το πρότυπο ΕΜAS, η Parimatch προχώρησε σε μια στρατηγική συνεργασία με την Priority Consultants η οποία εδρεύει στην Αθήνα από το 1995 και δραστηριοποιείται από το 2019 με γραφεία στην Κύπρο. Θεωρείται δικαίως ως η κορυφαία εταιρεία συμβούλων και πληροφορικής στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις βέλτιστες πρακτικές, τις κανονιστικές απαιτήσεις και τα διεθνή πρότυπα.  Η επιλογή του συμβούλου δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και η φιλοσοφία της Priority Consultants ως προς την συνεισφορά, επιστροφή αξιών στην κοινωνία και γενικότερα της βελτίωσης των βιοτικών αναγκών βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση με αυτήν της Parimatch.

Η κοινωνική περιβαλλοντική συνείδηση και η επιβάρυνση του πλανήτη, μας υπαγορεύουν το σεβασμό του περιβάλλοντος, προχωρώντας με βήματα αποφασιστικά προς ένα δρόμο που θα οδηγήσει τη νέα γενιά να έχει μόνιμη οικολογική συμπεριφορά.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor