Ολοκλήρωση Διαγωνισμού Προγράμματος ''Μαθαίνω για τα Δάση'' 2020 - 2021 με τη στήριξη της EuroLife

Δελτίο Τύπου  02/04/2021 12:17
Ολοκλήρωση Διαγωνισμού Προγράμματος Μαθαίνω για τα Δάση 2020 - 2021 με τη στήριξη της EuroLife

Ολοκλήρωση Διαγωνισμού Προγράμματος ''Μαθαίνω για τα Δάση'' 2020 - 2021 με τη στήριξη της EuroLife

Δελτίο Τύπου  02/04/2021 12:17

Η CYMEPA σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), και χορηγό την EUROLIFE στο πλαίσιο του Προγράμματος ''Μαθαίνω για τα Δάση'', διοργάνωσε Διαγωνισμό Τρισδιάστατης Μακέτας για το ΔΑΣΟΣ πού έληξε στις 15 Μαρτίου 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα παιδιά των Σχολείων  που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα. Κάθε συμμετοχή έπρεπε να προέρχεται από  ένα παιδί και έναν γονέα.  Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 55 δυάδες (παιδί- γονέας), από 83 Δημοτικά Σχολεία.

Το Πρόγραμμα "Μαθαίνω για τα Δάση" αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό πυλώνα δράσης του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη» της EuroLife, που φροντίζει μέσα από ανάλογες χορηγίες να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τα εφόδια και τα μέσα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα που αφορούν στην  υγιεινή διατροφή, την άσκηση, την ορθή χρήση του ποδηλάτου και την αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα «Μαθαίνω για τα Δάση» διοργανώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης FEE Foundation for Environmental Education και η CYMEPA είναι ο Εθνικός Χειριστής όλων των Προγραμμάτων του. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξάγονται σε συνεργασία με τους αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας