AstroBank: «Light it Up Blue»

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η AstroBank συμμετέχει στη δράση «Light it Up Blue», με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, στις 2 Απριλίου.

Η Τράπεζα είναι διαχρονικός αρωγός του Παγκύπριου Συνδέσμου Ατόμων Με Αυτισμό και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων και των οικογενειών τους, συμβάλλοντας στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία. Ο Σύνδεσμος, που μετρά πέραν των 30 ετών λειτουργίας, έχει συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αυτισμό, αξιοποιώντας πολλαπλά μέσα, όπως η ετήσια εκστρατεία την οποία και τη φετινή χρονιά, στηρίζει ένθερμα η AstroBank. Κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, εκατοντάδες κτίρια σε όλο τον πλανήτη φωταγωγούνται με μπλε χρώμα, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Light it Up Blue». Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, τα  κτίρια που στεγάζουν τα κεντρικά γραφεία της AstroBank στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και στην Έγκωμη στη Λευκωσία, θα φωταγωγηθούν με μπλε χρώμα.

Η AstroBank, έχοντας ξεχωρίσει στη συνείδηση του κοινού, όχι μόνο για τις υψηλού επιπέδου τραπεζικές υπηρεσίες που παρέχει, αλλά και για τις πολυεπίπεδες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Σε αυτό το πλαίσιο έχει επιλέξει να στηρίζει έμπρακτα, τον άνθρωπο, την κοινωνία, τον πολιτισμό, την παιδεία και το περιβάλλον.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor