Συνεργασία της Porsche με τον Olivier Rousteing, καλλιτεχνικό διευθυντή της Balmain

Στο πλαίσιο του προγράμματος επικοινωνίας για τα τρέχοντα μοντέλα Panamera, η Porsche συνεργάζεται με ένα από τα διασημότερα πρόσωπα του χώρου της μόδας. Πρόκειται για τον Olivier Rousteing, καλλιτεχνικό διευθυντή της παριζιάνικης εταιρείας μόδας Balmain, ο οποίος λανσάρει μια σειρά βίντεο στα social media μαζί με την Porsche. Τα βίντεο αυτά εστιάζουν στην εξαιρετική προσωπική ιστορία του Rousteing.

Τα σύντομα βίντεο θα δημοσιευθούν στα κανάλια των social media της Porsche και στον λογαριασμό του Olivier Rousteing στο Instagram, από τα μέσα Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου. Το κεντρικό θέμα έχει τίτλο «Drive Defined» και έχει να κάνει με την ισχυρή εσωτερική δύναμη που ωθεί τον Rousteing. Ταυτόχρονα, αναδεικνύονται οι πολλές ομοιότητες που υπάρχουν ανάμεσα στον σχεδιαστή μόδας και στην Porsche: Ο Rousteing είναι γνωστός για το ότι συνεχώς διευρύνει τα όρια. Έτσι, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να οδηγήσει με επιτυχία την Balmain, μια εταιρεία με πλούσια παράδοση, στον pop κόσμο της νεολαίας και να μετατρέψει την εταιρεία αυτή σε έναν από τους σημαντικότερους οίκους μόδας του Παρισιού.

«Ο Olivier Rousteing δεν είναι μόνο ένας γνήσιος λάτρης της Porsche, είναι και το ιδανικό παράδειγμα για εμάς, χάρη στην επιθυμία του να μετατρέψει την Balmain σε μια σύγχρονη μάρκα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και πολυτέλειας», λέει η Jelena Batic, υπεύθυνη της Porsche για τη συγκεκριμένη συνεργασία. «Εξερευνούμε μαζί στις ταινίες αυτήν την εξαιρετική δύναμη που ωθεί τον Rousteing, εξετάζοντας τη σύνδεση του κόσμου των sport αυτοκινήτων με τον κόσμο της μόδας, μια σύνδεση που δημιουργεί συνάφεια για τους υφιστάμενους πελάτες μας, αλλά και για ομάδες στόχους όπως τα άτομα νεαρότερης ηλικίας και οι γυναίκες.»

«Ο ρόλος που έχω στον δικό μου κόσμο είναι να διευρύνω τα όρια και να καθιερώνω πρότυπα αισθητικής, αλλά και έναν νέο κόσμο, τον κόσμο στον οποίο θέλω να ζω», λέει ο Olivier Rousteing, καλλιτεχνικός διευθυντής της Balmain. «Όλα αυτά ταιριάζουν άψογα με την Porsche – μια μάρκα που με συναρπάζει από τα παιδικά μου χρόνια, μια μάρκα που αντιπροσωπεύει το design και την παράδοση, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή δύναμη.»

Ο Olivier Rousteing γεννήθηκε το 1985 με μυστική γέννα και, στη συνέχεια, υιοθετήθηκε από ορφανοτροφείο. Μεγάλωσε στο Bordeaux και αργότερα γράφτηκε στη σχολή μόδας École supérieure des arts et techniques de la mode (ESMOD) στο Παρίσι. Το 2011 ξεκίνησε να εργάζεται ως καλλιτεχνικός διευθυντής στην Balmain, σε ηλικία μόλις 25 ετών – ήταν το νεαρότερο άτομο που ανέλαβε τέτοιο ρόλο σε παριζιάνικο οίκο μόδας μετά τον Yves Saint Laurent.

Η σειρά των βίντεο για την Porsche Panamera είναι το πρώτο βήμα της συνεργασίας μεταξύ του Olivier Rousteing και της Porsche. Στο μέλλον σχεδιάζονται και άλλες κοινές δραστηριότητες.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor