Η Medochemie Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος

Με το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος 2020» τιμήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, ως ένδειξη αναγνώρισης της εφαρμογής περιβαλλοντικά ορθών επιχειρηματικών πρακτικών, αλλά και της αφοσίωσής που επιδεικνύει η εταιρεία στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η αξιολόγηση έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος  κ. Κλέλιας Βασιλείου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, στο πλαίσιο των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις.

Όπως δήλωσε ο Δρ. Χριστάκης Σεργίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Medochemie, σε μια περίοδο όπου οι συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής μαστίζουν τον πλανήτη, η βράβευση αυτή ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες της Medochemie για προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τον αγώνα του προσωπικού της εταιρείας προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα ο Δρ Σεργίδης, διαβεβαίωσε ότι η Medochemie θα συνεχίσει την εφαρμογή πρακτικών, όπως τη χρήση της πράσινης ενέργειας, για μετριασμό της κλιματικής αλλαγής.

Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί σε Ειδική Επίσημη Τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor