Καθοριστική η υποστήριξη του SupportCY στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων – ΟΚΥΠΥ, με την παραχώρηση έξι οχημάτων

Πέντε επιβατικά οχήματα και ένα μικρό λεωφορείο παραχώρησε μέχρι σήμερα, το SupportCY για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας στον ΟΚΥΠΥ.

Συνεπής εδώ και ένα χρόνο στην κοινωνική του αποστολή, το SupportCY συνεχίζει να βρίσκεται αδιάλειπτα δίπλα στους συνανθρώπους μας, στηρίζοντας έμπρακτα τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας – ΟΚΥΠΥ. Ενισχύοντας το έργο του στην μάχη κατά του Covid-19, το SupportCY, έχει παραχωρήσει από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα, έξι οχήματα με στόχο την ενίσχυση του στόλου της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για αντιμετώπιση του αυξημένου αριθμού περιστατικών.

Τα πέντε επιβατικά οχήματα έχουν παραχωρηθεί από την Unicars, μέλος του SupportCY, όπως επίσης και ένα μικρό λεωφορείο για την μεταφορά ασθενών το οποίο έχει τη βάση του, στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Τα οχήματα έχουν παραχωρηθεί με την οικονομική υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και διαθέτουν εξοπλισμό GPS, μια προσφορά της εταιρείας Frotcom Cyprus.

Μέχρι σήμερα, τα οχήματα έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο έργο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, πραγματοποιώντας πέραν των 300 διακομιδών ασθενών με κορωνοϊό.  

Επίσης τα αυτοκίνητα έχουν συμβάλει στις κατ’ οίκον δειγματοληψίες, εξυπηρετώντας έτσι συνανθρώπους μας που ήταν αδύνατο να μεταβούν για διενέργεια ελέγχου σε συγκεκριμένους χώρους.  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor