Η Coca-Cola HBC Κύπρου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα ΜΚΟ

  • Διαχρονικός αρωγός στον καθημερινό αγώνα των ΜΚΟ της Κύπρου
  • Έμπρακτη συμβολή για αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων με υπεύθυνο τρόπο


Η Παγκόσμια Ημέρα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Φεβρουαρίου για να τιμήσει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και να υπενθυμίσει στην παγκόσμια κοινότητα την φιλάνθρωπη δράση τους.

Η Coca-Cola HBC Κύπρου, αναγνωρίζοντας την αξία αυτών των οργανισμών και τον ρόλο τους στην κοινωνία, βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό κάθε ομάδας που έχει ανάγκη, σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Σε αυτό το πλαίσιο, ανταποκρίνεται στα αιτήματα για δωρεές προϊόντων, ενώ παράλληλα διατηρεί στενή συνεργασία με ΜΚΟ, όπως ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, η RMHC Κύπρου, ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, το ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου καθώς και πολλές άλλες ομάδες και οργανώσεις, που χρειάζονται τη στήριξή τους.

Ενδεικτικά, την περσινή χρονιά όταν ξέσπασε η πανδημία του COVID-19, η Εταιρεία στήριξε απλόχερα με προσφορά δωρεάν προϊόντων, τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό και την Έκτακτη Υπηρεσία που δημιούργησε, τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και τους Δήμους που υλοποίησαν προγράμματα βοήθειας στο σπίτι για προστασία των ευάλωτων ομάδων. Μέσω των πιο πάνω πρωτοβουλιών παραδόθηκαν 6700 τεμάχια μη αλκοολούχων προϊόντων και 3825 λίτρα γάλα.

Εκ μέρους της Coca-Cola HBC Κύπρου,  η κ. Κάλια Πατσιά, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσιών Σχέσεων, αναφέρει ότι: «Εμείς διαχρονικά παραμένουμε στο πλευρό των ΜΚΟ της χώρας μας. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όπου οι ΜΚΟ κλονίζονται, εμείς συνεχίζουμε να τις στηρίζουμε καθημερινά μέσα από την παροχή των προϊόντων μας».

Σεβόμενη τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον κυπριακό πολιτισμό και ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, η Coca-Cola ΗΒC Κύπρου με υπερηφάνεια περιλαμβάνει στην καθημερινή της διαχείριση, στις δραστηριότητες, στη φιλοσοφία και στη στρατηγική της, τις  βασικές αρχές της κοινωνικής ευθύνης τόσο στις δεοντολογικές και κοινωνικές όσο και στις οικονομικές και περιβαλλοντικές της πτυχές.

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor