Η ΕΚΟ Κύπρου κλήρωσε το Ford Mustang Fastback 5.0V GT A/T!

Ο Γιώργος Εφραίμη  είναι ο υπερτυχερός του διαγωνισμού της ΕΚΟ, με μεγάλο έπαθλο ένα Ford Mustang Fastback 5.0V GT A/T, αξίας €56,300. Ένα αυτοκίνητο άμεσα συνδεδεμένο με την καινοτομία και τον δυναμισμό, στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την εφαρμογή “ΕΚΟ Smile” και την ΕΚΟ Κύπρου.

Η κλήρωση έγινε την Τετάρτη 24 Φεβρουάριου, στην Λεβέντειο Πινακοθήκη τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των παρευρισκομένων. Την ορθότητα, τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο Υφυπουργός  Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκος Κόκκινος, καθώς και Νομικός Σύμβουλος από το δικηγορικό γραφείο «Γιώργος Γιάγκου Δ.Ε.Π.Ε.»,. Ο μεγάλος διαγωνισμός ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι χρήστες της εφαρμογής ΕΚΟ Smile” οι οποίοι επιβραβεύονταν με συμμετοχές στην κλήρωση, με βάση τη χρήση της εφαρμογής. Όσο πιο πολύ οι χρήστες χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή “ΕΚΟ Smile”, τόσο αύξαναν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν την Ford Mustang!

Μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή “ΕΚΟ Smile, η ΕΚΟ Κύπρου αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και προσφέρει άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, μετατρέποντας τις συναλλαγές των καταναλωτών σε όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ σε μια ευχάριστη εμπειρία, που χαρίζει χαμόγελα κάθε στιγμή της ημέρας. Κάνοντας εγγραφή εντελώς δωρεάν από το Google Play και App store, οι χρήστες επιβραβεύονται σε κάθε αγορά τους με Smiles, δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε προϊόντα καταλόγου με ειδικά μειωμένες τιμές.

Ο νικητής που απέκτησε την Ford Mustang Fastback 5.0V GT A/T, το αυτοκίνητο όνειρο για κάθε οδηγό, προέκυψε κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Random Org, που είναι ευρέως γνωστή για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών κληρώσεων μέσω εφαρμογής, κατά την οποία παράγονται τυχαίοι αριθμοί μέσα από ένα καθορισμένο εύρος, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το αποτέλεσμα δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης.

Η παράδοση του αυτοκίνητου στον μεγάλο νικητή θα γίνει την Τετάρτη 03/03 στο καινούργιο υπερσύγχρονο πρατήριο ΕΚΟ στην οδό Μελίνας Μερκούρη 22 στη Λακατάμεια.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor