Η Save Your Hood, καθαρίζει τις γειτονιές, τα πάρκα και τις παραλίες μας

Εκατοντάδες εθελοντές, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία Save Your Hood Cyprus, και μαζεύουν σκουπίδια από τις γειτονιές, τα πάρκα και τις παραλίες της Κύπρου

Η δράση της πρωτοβουλίας Save Your Hood, ξεκίνησε από την Αθήνα,  εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και πλέον “καθαρίζει” και τις κυπριακές γειτονιές. 

Το όραμα αυτό στηρίζει έμπρακτα η Lordos United, προσφέροντας στην ομάδα Save Your Hood Cyprus , 1.500 eco rolls από 80% ανακυκλωμένα υλικά, προκειμένου να  βοηθήσει τους εθελοντές, να συγκεντρώσουν με ασφάλεια σκουπίδια και μπάζα και να μπορέσουν να τα μεταφέρουν σε χώρους ανακύκλωσης ή χωματερές.

Η πρωτοβουλία που άρχισε από την Αθήνα:

Αρχές του Νοεμβρίου του 2020, ο Βασίλης Σφακιανόπουλος, μέσα από τα δικά του social media, έκανε ένα open call  προκειμένου να μαζευτούν τα σκουπίδια από τα Τουρκοβούνια στην Αθήνα.

Το open call μέσα σε λίγες ημέρες, εξελίχθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου κίνημα με εθελοντές από κάθε γωνιά της Ελλάδας να οργανώνονται στα social media και να ανακοινώνουν αντίστοιχους καθαρισμούς στις δικές τους γειτονιές, ακολουθώντας το παράδειγμα του Βασίλη.

Η πρότασή του για μάζεμα των σκουπιδιών από εθελοντές ξεπέρασε ακόμη και τις δικές του προσδοκίες.

Οι εθελοντές της ομάδας Save Your Hood , επιδιώκουν να αλλάξουν τις γειτονιές τους, να τις καθαρίσουν από τα σκουπίδια, να παρακινήσουν τους συμπολίτες μας να ενδιαφερθούν και να φροντίσουν όπως κάθε γειτονιά τη φορά ομορφύνει και γίνει καλύτερη.

Το όραμα του Save Your Hood, δεν περιορίζεται μόνο στη συγκομιδή σκουπιδιών. Ο δεύτερος πυλώνας είναι να προωθήσει την ανακύκλωση και την αποκομιδή σκουπιδιών.

Το Save Your Hood, δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να αλλάξουν την πόλη ή την περιοχή τους να το κάνουν.

Ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες δράσεις της ομάδας Save Your Hood Cyprus  από το facebook page της ομάδας ή κάντε τη δική σας πρόταση για τον καθαρισμό της δικής σας γειτονιάς και θα είμαστε δίπλα σας συνεισφέροντας έμπρακτα στον καθαρισμό της Κύπρου μας!

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor