Στο πλευρό του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής Αμερίκος Αργυρίου η εταιρεία Volka Entertainment Limited

Σημαντικό ποσό για κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των ανιχνευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής Αμερίκος Αργυρίου συνείσφερε η εταιρεία ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών για κινητά Volka Entertainment Limited. 

Η εταιρεία, επιδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία στα κοινά και πιο συγκεκριμένα στα θέματα δημόσιας υγείας, θέλησε με τον δικό της τρόπο να στηρίξει το Κέντρο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volka Entertainment Ltd, κ. Nikita Gushchin, σε πρόσφατη επίσκεψη του στα κεντρικά γραφεία του Κέντρου στη Λεμεσό, ενημερώθηκε πληρέστερα για την προσφορά του Κέντρου μέσω των ανιχνευτικών του προγραμμάτων.

Το Κέντρο παρέχει αφιλοκερδώς σε όλες τις εγκύους μητέρες και νεογνά τα προγράμματα του και πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Προγεννητικού Ελέγχου, που προσφέρεται σε όλες τις εγκύους γυναίκες στο πρώτο τρίμηνο της κύησης,το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Νεογνών, καθώς και το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών.

Τα προγράμματα στοχεύουν στην έγκαιρη προγεννητική διάγνωση χρωμοσωμικών ανωμαλιών, στην έγκαιρη διάγνωση ανωμαλιών του μεταβολισμού στα νεογέννητα και στην έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση της συγγενούς βαρηκοΐας, δηλαδή βαρηκοΐας που υπάρχει σε ένα νεογνό στη γέννηση του, αντίστοιχα.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του πως την εταιρεία Volka Entertainment Ltd και φιλοδοξεί για μια μελλοντική και διαχρονική συνεργασία.

 

*Στην φωτογραφία ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volka Entertainment Ltd, κ. Nikita Gushchin με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου, Δρ. Αργύρη Αργυρίου.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor