Ελληνική Τράπεζα: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Προγράμματος Υποτροφιών 2020-2024

Στο πλευρό 20 νέων φοιτητών μέχρι και το τέταρτο έτος των σπουδών τους, θα βρίσκεται η Ελληνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών Jumpstart.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τα έτη 2020-2024 ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα jumpstart.hellenicbank.com, αναγράφοντας τον αριθμό της αίτησης.

Το πρόγραμμα προσφέρει οικονομική στήριξη ύψους 2.000 ευρώ ετησίως για 4 χρόνια για τις ακαδημαϊκές σπουδές νέων φοιτητών σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο ή σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Οι υποτροφίες δόθηκαν μετά από μοριοδότηση που έλαβε υπόψη τις ακαδημαϊκές επιδόσεις και διακρίσεις του αιτητή, την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και ιδιάζουσες κοινωνικές καταστάσεις. Στοιχεία που έχουν καθορίσει τα αποτελέσματα, πέραν της ακαδημαϊκής επίδοσης και των διακρίσεων των αιτητών είναι κοινωνικές καταστάσεις και δυσκολίες που κάνουν την ακαδημαϊκή επιτυχία τους ακόμα πιο ουσιαστική, όπως είναι η δύσκολη οικονομική κατάσταση, σοβαρά θέματα υγείας, ορφάνια κ.α.

Φέτος, υποβλήθηκαν 114 αιτήσεις και οι πρώτοι 41 σε κατάταξη υποψήφιοι πέρασαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης βάσει της βαθμολογίας που συγκέντρωσαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων. Στο δεύτερο στάδιο, κατά το οποίο προσκομίστηκαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και επικυρώθηκαν από τον οίκο Ernst & Young, οι 20 πρώτες σε βαθμολογία αιτήσεις κρίθηκαν ως επιτυχείς.

Στην ιστοσελίδα jumpstart.hellenicbank.com η οποία δημιουργήθηκε  αποκλειστικά για το Πρόγραμμα, είναι διαθέσιμες όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τα αποτελέσματα, τους δικαιούχους, τους όρους, τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τη διαδικασία αξιολόγησης.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor