135,000 «επισκέφθηκαν» το #VirtualHome του SupportCY

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διαδικτυακό σπίτι του SupportCY, που άνοιξε τις πόρτες του για να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει παιδιά και όχι μόνο. 

Το πρόγραμμα #VirtualHomeCY που είχε διάρκεια από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκε από το Δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου με αφορμή τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που λήφθηκαν στη χώρα μας, αξιοποιώντας για ακόμα μια φορά την τεχνολογία και το ψηφιακό περιβάλλον. 

Με μεγάλο ενδιαφέρον αγκαλιάστηκαν όλες οι ψηφιακές δράσεις που συμπεριλάμβαναν απογευματινές δραστηριότητες - κουίζ δεξιοτήτων, μαθήματα για επίδοξους ρομποτιστές, γυμναστικές ασκήσεις για παιδιά και διαλέξεις για γονείς. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 13 εκπαιδευτικές δράσεις από 15 εκπαιδευτικούς και ειδικούς, με σχεδόν 135,000 προβολές.

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων δράσεων, το SupportCΥ διοργάνωσε και μία διαδικτυακή συναυλία με τον Κύπριο τραγουδιστή Δημήτρη Μεσημέρη, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του Covid-19. Η απήχηση της συναυλία έφτασε τις 32.000 προβολές.

Όλες οι δράσεις προβλήθηκαν Live από τη σελίδα του SupportCY στο Facebook.

Το #VirtualHomeCY έφεραν κοντά μας το #SupportCY, η Τράπεζα Κύπρου και ο Οργανισμός Reaction μαζί με τα μέλη του Δικτύου Leroy Merlin, Arnold’s Digital Printers, Το Χαμόγελο του Παιδιού, KIDS Alternativities, Αθλητικός Όμιλος Τράπεζας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής, Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, AΝΤ1, Baristro All Day Bar, FX Sound Productions Ltd, καθώς και ο Δήμος Στροβόλου και το Mind & Health.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor