Εικονικός ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος ΓΣΟ το 2020 αυθεντική όμως η προσφορά του!

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ δεν έτρεξε το 2020 λόγω της πανδημίας, αλλά κατάφερε να τερματίσει νικηφόρα σε ότι αφορά στην ανθρώπινη διαδρομή του, αφού από την εικονική διοργάνωσή του, στηρίχθηκε άλλη μια φορά το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα! 

Σε σύντομη συνάντηση που έγινε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 στις εγκαταστάσεις του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ο Διευθυντής της διοργάνωσης Σπύρος Σπύρου παρέδωσε στην Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος κυρία Πόπη Κανάρη, το ποσό που προήλθε από τη συμμετοχή των αθλητών. Όπως είναι γνωστό, ο εικονικός ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ πραγματοποιήθηκε από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου, 2020.

Παραδίδοντας την επιταγή ο κύριος Σπύρου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η διοργάνωση του Μαραθωνίου, με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, συνέχισε έστω και με την εικονική του έκφραση  να αποδώσει ωφέλιμα για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος, Πόπη Κανάρη, ευχαρίστησε τόσο τους διοργανωτές του Μαραθωνίου όσο και την ΟΠΑΠ Κύπρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «χωρίς τη στήριξη του μεγάλου και δαχρονικού χορηγού μας ΟΠΑΠ Κύπρου, πολλά από όσα πετύχαμε ως Καραϊσκάκειο Ίδρυμα δεν θα ήταν εφικτά».

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης, υπενθύμισε ότι όταν στις 17 Φεβρουαρίου 2016, ανακοίνωνε επίσημα τη στήριξη της Εταιρίας στον δέκατο Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, είχε χαρακτηρίσει αυτή τη συνεργασία σαν μια σύμπραξη ανθρωπιάς, αφού στη διοργάνωση προστέθηκε η κοινωνική αξία που το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα πρεσβεύει με τη λειτουργία και τη δράση του παγκόσμια. «Η σημερινή συνάντησή μας εδώ», είπε ο κύριος Αλετράρης, επαληθεύει τον χαρακτηρισμό που έδωσα και επιβεβαιώνει με τον πιο εμφαντικό τρόπο την αντοχή της σύμπραξης ανθρωπιάς τόσο στο χρόνο όσο και στις απρόβλεπτες ανατροπές λόγω πανδημίας».

«Οι ανατροπές της πανδημίας προκαλέσαν σε όλους μας σοβαρά προβλήματα» διευκρίνισε ο κύριος Αλετράρης, προσθέτοντας όμως ότι «τα προβλήματα δεν ανέτρεψαν την ευθύνη μας απέναντι στην κυπριακή κοινωνία, την οποία η ΟΠΑΠ Κύπρου αγκάλιασε πάλι με τις πολυδιάστατες και καθοριστικές παρεμβάσεις της, τόσο στον τομέα της Υγείας, όσο και σε όλους τους άλλους τομείς που συστηματικά και διαχρονικά στηρίζουμε».

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor