Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του #VirtualSantaCy

Δελτίο Τύπου  04/01/2021 13:20
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του #VirtualSantaCy

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του #VirtualSantaCy

Δελτίο Τύπου  04/01/2021 13:20
Σε μια χρονιά που τα χαμόγελα κρύβονται πίσω από προστατευτικές μάσκες και οι αγκαλιές απαγορεύονται ρητά, το #SupportCY βρήκε τρόπο να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς και ζεστασιάς σε 2,500 παιδιά. Το κατάφερε χάρη στη δράση #VirtualSanta, που ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 30 του ίδιου μήνα, μέσω μιας σειράς από διαδικτυακές συναντήσεις που γέμισαν με φως και χρώμα τις γιορτινές μέρες των παιδιών.
 
Ο Άγιος Βασίλης έχοντας για όχημά του τις οθόνες υπολογιστών, κινητών και tablets, συναντήθηκε με παιδιά τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να τον δουν μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, να συνομιλήσουν μαζί του ζητώντας του να απαντήσει σε ερωτήσεις τους, κι αυτός τους μοίρασε απλόχερα την αγάπη, τα χαμόγελα και τις ευχές του. Την πολύ πετυχημένη αποστολή του, συμπλήρωσαν οι διαδικτυακές συναντήσεις του με παιδιά που νοσηλεύονταν στο Μακάριο Νοσοκομείο και το Παιδογκολογικό, με παιδιά θετικά στον κορωνοϊό που βρίσκονταν σε καραντίνα, όπως και με παιδιά με ειδικές ανάγκες.
 
Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στη δράση #VirtualSanta, είχε ξεπεράσει κάθε προσδοκία από την πρώτη κιόλας μέρα της ανακοίνωσής της. Η ανταπόκριση αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη, όπως και τα ενθουσιώδη σχόλια που ακολουθούσαν μετά από κάθε διαδικτυακή εμφάνιση του Άγιου Βασίλη.  
 
Ο #VirtualSanta έρχεται να προστεθεί στις πολλές δράσεις #SupportCY για στήριξη των συνανθρώπων μας, υποσχόμενο πως η προσφορά του θα συνεχιστεί έμπρακτα εκεί που υπάρχει ανάγκη.
 
Ο διαδικτυακός Άγιος Βασίλης έφτασε κοντά στα παιδιά χάρη στο Δίκτυο #SupportCY, την Τράπεζα Κύπρου, τον Οργανισμό Reaction και τα μέλη του Δικτύου Petrolina, Marks & Spencer, Nicosia Mall, Public, Unicars, Kean, Arnold’s Digital Printers, Leroy Merlin και Procopiou Medishop.
 
Δείτε σχετικό video

https://facebook.com/supportcy/videos/939058059957891/
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας