Η ευημερία των ανθρώπων και της κοινωνίας ψηλά στις προτεραιότητες της Laiko Cosmos Trading ltd

Δελτίο Τύπου   28/12/2020 16:26
Η ευημερία των ανθρώπων και της κοινωνίας ψηλά στις προτεραιότητες της Laiko Cosmos Trading ltd

Η ευημερία των ανθρώπων και της κοινωνίας ψηλά στις προτεραιότητες της Laiko Cosmos Trading ltd

Δελτίο Τύπου   28/12/2020 16:26
Η στήριξη των ευπαθών ομάδων και η προσφορά στην κοινωνία και την κοινότητα όπου εδρεύει η Laiko Cosmos Trading ltd, βρίσκονται και φέτος τις γιορτές ψηλά στις προτεραιότητες της εταιρείας. 

RELATED ARTICLES


Συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο, η  Laiko Cosmos Trading Ltd  πραγματοποίησε εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, μια σειρά από ενέργειες στηρίζοντας το έργο και την προσπάθεια διαφόρων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών, φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, κοινοτικών παντοπωλείων και άλλων κοινωφελή οργανισμών.  

Πιο συγκεκριμένα, προϊόντα της εταιρείας παραδόθηκαν στο Συσσίτιο Λάρνακας, στην Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης, στον Οργανισμό «Hope For Children» στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Αλκυονίδες, στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων «Πουρνάρα», στο Κοινοτικό Παντοπωλείο Λάρνακας, στο Κοινοτικό Παντοπωλείο Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου, στο Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων «Κοφίνου» και στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Αριθμός προϊόντων δόθηκε και σε αρκετούς Συνδέσμους Γονέων για να ετοιμαστούν δωράκια για τα παιδιά Δημοτικών Σχολείων.
 

Επιπρόσθετα, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και ευαισθησία της στα μικρά παιδιά, η Laiko Cosmos Trading Ltd, όπως κάθε χρόνο, ετοίμασε με τη συμμετοχή του προσωπικού της, δωράκια τα οποία παραδοθήκαν στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος. Επίσης, στήριξε τον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» δημιουργώντας φιλανθρωπικό παζαράκι με τις δημιουργίες των παιδιών και χορήγησε το πρόγραμμα «Majestic Therapy Horses» για τις επισκέψεις τους στο Μακάριο Νοσοκομείο για στήριξη των παιδιών που νοσηλεύονται.

«Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μια έννοια βαθιά εμπεδωμένη στις αρχές και τις αξίες της εταιρείας και η Laiko Cosmos Trading Ltd θα συνεχίσει να είναι σύμμαχος και αρωγός των προσπαθειών που γίνονται εντείνοντας την συνεισφορά της με στοχευμένες δράσεις στήριξης της κοινωνίας και των ανθρώπων της», όπως δήλωσε η Υπεύθυνη Προσωπικού Μαρίνα Συμεού.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας