Παγκόσμια μετάδοση της διαφήμισης της ΟΠΑΠ Κύπρου

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων με τη στήριξη της ΟΠΑΠ θα ταξιδέψουν απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο τον κόσμο για να μεταδώσουν το πιο δυνατό μήνυμα.

Όποιες δυσκολίες ή ανατροπές αντιμετωπίσαμε στην ιστορία του τόπου μας, τα Κάλαντα πλημμύριζαν πάντα το αρχοντικό μας για να μας πουν Του Χριστού τη Θεία Γέννηση σαν μήνυμα πίστης, ελπίδας και αισιοδοξίας! Μετά την τεράστια απήχηση της τηλεοπτικής διαφήμισης της ΟΠΑΠ Κύπρου στο νησί μας, ήρθε η ώρα να απολαύσουν τις γλυκύτατες ερμηνείες των παιδιών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου και της χορωδίας του προγράμματος «ΣymphoΠedia», αλλά και τις εικόνες χώρων απ’ όλη την Κύπρο, όλοι οι Έλληνες και Κύπριοι της παροικίας μέσω εκπομπής της Δορυφορικής ΕΡΤ. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 26/12 σε ειδικό αφιέρωμα για τα κάλαντα. Με αυτό τον τρόπο ο απανταχού Ελληνισμός θα απολαύσει τα Κυπριακά Κάλαντα σε όποια γωνιά της γης κι αν βρίσκεται.

Αυτό αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για την Partners VMLY&R ως γραφείο επικοινωνίας της ΟΠΑΠ Κύπρου, αφού ακόμα και στην περίοδο που περνάμε όπως μας είχαν υποσχεθεί από την αρχή δεν έβαλαν «μάσκα στη δημιουργικότητα». Οι Partners ως game changers αποδεικνύουν καθημερινά πως δε βρίσκονται τυχαία στην κορυφή της δημιουργικότητας και οι ιδέες τους αλλάζουν το σκηνικό για άλλη μια χρονιά.
 
Συντελεστές:
Διαφημιστικό γραφείο – Partners VMLYR
Εταιρία παραγωγής – Cube Productions
 
Η ΟΠΑΠ Κύπρου ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, τη χορωδία του πρωτοποριακού προγράμματος «ΣymphoΠedia», τον μαέστρο της χορωδίας Λοΐζος Λοΐζου, τον Χαράλαμπο Παντελή που ήταν στο λαούτο, την Άννα Καλογήρου που ήταν στο πιάνο και βέβαια τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Γιώργο Κουντούρη, για την υπέροχη δημιουργία και την αγάπη με την οποία μας προσφέρουν τα Κυπριακά Κάλαντα.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor