Οικονομική στήριξη 8χρονου παιδιού από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει και με γνώμονα την έμπρακτη στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη και κατοικούν στην ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου, προχώρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην οικονομική στήριξη ενός 8χρονου παιδιού που μαζί με την οικογένειά του δίνει μάχη ενάντια στον καρκίνο. 

Προσφέροντας οικονομική ενίσχυση, μέσω του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η Διεύθυνση της Μαρίνας Αγίας Νάπας θέλησε να στηρίξει με τον τρόπο αυτό τον αγώνα του μικρού παιδιού από την επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Ο κ. Χάρης Κουρέας, Εμπορικός Διευθυντής της Μαρίνας Αγίας Νάπας, παραδίδοντας την επιταγή στην εθελόντρια του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» της επαρχίας Λάρνακας, κα Κρίστη Σιαμαήλα, δήλωσε: «Με βαθιά κοινωνική επίγνωση των αναγκών που υπάρχουν στην περιοχή της Αμμοχώστου στην οποία δραστηριοποιούμαστε, για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε ως οργανισμός στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και προσπαθούμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να προσφέρουμε όση βοήθεια και ανακούφιση μπορούμε τόσο στον μικρό μας φίλο, όσο και στην οικογένειά του».

Παραλαμβάνοντας την οικονομική εισφορά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μαρίνας Αγίας Νάπας, η κα Σιαμαήλα ευχαρίστησε τον κ. Κουρέα και τη Διεύθυνση της εταιρείας εξαίροντας τη συμβολή τους στην ευγενή προσπάθεια υλοποίησης του προγράμματος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» προσθέτοντας ότι «τα φετινά Χριστούγεννα επιζητούν όσο ποτέ άλλοτε, βαθιά κοινωνική συνείδηση και αγάπη για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor