Χριστουγεννιάτικο τραπέζι από το Δικηγορικό Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε

Εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης χρονιάς που όλη η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τις συνέπειες της πανδημίας του Covid-19, με εμφανή τις οικονομικές δυσκολίες στα κοινωνικά στρώματα, το δικηγορικό γραφείο Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε αυτά τα Χριστούγεννα βρίσκεται στο πλάι της τοπικής κοινωνίας. 

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το δικηγορικό γραφείο Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε, συνεχίζοντας και φέτος πιστά τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, αποφάσισε να συμβάλει με δωροεπιταγές των Υπεραγορών Αλφαμέγα στο γιορτινό τραπέζι εκατοντάδων οικογενειών γιατί αυτά τα Χριστούγεννα το νόημα της αγάπης και της προσφοράς είναι όσο ποτέ άλλοτε ουσιαστικό.

«Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς που διέπει τη φιλοσοφία του δικηγορικού γραφείου Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. προσφέραμε δωροεπιταγές των Υπεραγορών  Αλφαμέγα αξίας 10 χιλιάδων ευρώ  σε εκατοντάδες οικογένειες, ώστε να μην στερηθούν τουλάχιστον τα απαραίτητα στο γιορτινό τραπέζι δίνοντας μια νότα ευτυχίας σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, όπου στερούμαστε ήδη τις αγκαλιές των αγαπημένων μας προσώπων», επισημαίνει η ιδρύτρια και διευθύνων εταίρος της εταιρείας, κ. Αρετή Χαριδήμου.

Το δικηγορικό γραφείο Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε στη Λεμεσό πριν από 30 χρόνια και έκτοτε, έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο προφίλ νομικών υπηρεσιών προσφέροντας επαγγελματική υποστήριξη σε ένα ποικιλόμορφο πελατολόγιο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα και η επιδεξιότητα συνιστούν, αναντίλεκτα, εδραιωμένες αρχές που διέπουν την κουλτούρα της εταιρείας, ενώ η φροντίδα  και η αφοσίωση αποτελούν την αρχή για κάθε υπηρεσία σε ένα ευρύ τομέα δράσης.

Το δικηγορικό γραφείο Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στις υπεραγορές Αλφαμέγα που προσφέρουν επιπλέον 10% για να συμβάλουν στις προσπάθειες μας καθώς και στους τοπικούς φορείς μέσω των οποίων διατέθηκαν τα κουπόνια στις οικογένειες.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor