ΚΕΑΝ: Αναπόσπαστο κομμάτι ο εθελοντισμός και η συνεισφορά από τις βασικές της αξίες

Η ΚΕΑΝ, παραμένοντας πιστή στην ιστορία και παράδοσή της ως ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, εν όψει των εορτών και στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, πραγματοποίησε μια σειρά από ενέργειες για στήριξη διαφόρων φιλανθρωπικών συνδέσμων και προγραμμάτων, με στόχο τη διευκόλυνση και ανακούφιση συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.
 
Πιο συγκεκριμένα, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, ο όμιλος ΚΕΑΝ έστειλε προϊόντα της στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, στον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ύψωνα, στον Σύνδεσμο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγρού, στον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων Εμπορικής Σχολής Μιτσή Λεμύθου, στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Τριμήκλινης, στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Αλκυονίδες, στην Επιτροπή Πρόνοιας και Εθελοντισμού Λυκείου Αποστόλου Πέτρου και Παύλου, στο Funraising Charity Foundation, καθώς και σε συγκεκριμένες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Πρωταγωνιστές αυτής της εθελοντικής δράσης ήταν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του ομίλου ΚΕΑΝ, που με πολύ αγάπη ετοίμασαν και διένειμαν τα προϊόντα. 
 
Πολύπλευρη είναι επίσης η συνεισφορά της εταιρείας, με ενέργειες που δίνουν έμφαση στη στήριξη μικρών παιδιών. Ο όμιλος ΚΕΑΝ έχει προβεί στην οικονομική ενίσχυση ύψους €1,000 στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, το οποίο έχει ως σκοπό να προσφέρει σε παιδιά, υψηλής ποιότητας προληπτικά πρόγραμμα.

Επίσης, θέλοντας να χαρίσει σε εκατοντάδες παιδιά την ευκαιρία να συναντήσουν διαδικτυακά τον Άγιο Βασίλη και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία, έχει συνεισφέρει οικονομικά στην υλοποίηση της δράση «Ψηφιακός Άγιος Βασίλης» #VirtualSanta, που είναι μια πρωτοβουλία του δικτύου SupportCY.
 
Αναφερόμενη στις ενέργειες που έχει αναλάβει η ΚΕΑΝ στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η κα. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από όλες αυτές τις δράσεις ερχόμαστε πιο κοντά σε όλους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ο εθελοντισμός και η συνεισφορά είναι εδώ και πολλά χρόνια βασικές αξίες της δικής μας οικογένειας, της ΚΕΑΝ. Έτσι και φέτος, έχουμε καταφέρει να δείξουμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας για αλληλεγγύη και στήριξη της τοπικής κοινωνίας».  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor