54η Αιμοδοσία Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, ως ο επαγγελματικός σύνδεσμος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στη Κύπρο, πραγματοποίησε για 27η συνεχή χρονιά Αιμοδοσία, ανάμεσα στο προσωπικό των Ναυτιλιακών Εταιρειών-Μελών του, την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020, στην Αίθουσα Υποδοχής της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Χαβούζας στη Λεμεσό.
 
Η Ναυτιλιακή κοινότητα έστειλε μήνυμα ελπίδας με τη σύσσωμη συμμετοχή της για ακόμη μια φορά, συνεισφέροντας στο κοινωφελές έργο του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου. H πολύχρονη προσφορά του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, η οποία γίνεται με την εθελοντική συνεισφορά του προσωπικού των Εταιρειών-Μελών του, συγκεντρώνει δύο φορές ετησίως ένα σημαντικό αριθμό μονάδων αίματος, που διατίθεται για την κάλυψη αναγκών στα νοσοκομεία της χώρας και έχει τιμηθεί από τη Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας της πόλεως και Επαρχίας Λεμεσού.
 
Η τελευταία αιμοδοσία του Επιμελητηρίου, διοργανώθηκε προς τιμή των Ναυτικών ανά το παγκόσμιο, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους “Αφανείς Ήρωες της Θάλασσας”, για την ανεκτίμητη προσφορά τους κατά την πανδημία Covid-19 αλλά και για να προβάλει ότι το θέμα που αφορά τις αλλαγές πληρωμάτων πλοίων παραμένει άλυτο σε πολλές χώρες, με χιλιάδες ναυτικούς να βρίσκονται εν πλω για αρκετούς μήνες μετά τη λήξη των συμβολαίων εργασίας τους, χωρίς να είναι εφικτό να αντικατασταθούν από άλλα πληρώματα και να επαναπατριστούν.  
 
Όπως οι ανάγκες για προσφορά αίματος έτσι και η ανάγκη για τη μεταφορά αγαθών πρώτης ανάγκης ανά το παγκόσμιο, την οποία πραγματοποιούν αδιάκοπα οι Ναυτικοί μας, είναι μια συνεχιζόμενη προσφορά στην οποία δεν υπάρχει περιθώριο για διακοπή. Επομένως, αναμένεται να τους δοθεί η ανάλογη προτεραιότητα στους εμβολιασμούς μαζί με τους υπόλοιπους εργαζομένους πρώτης γραμμής, για να διασφαλιστεί η αδιάκοπη ροή της αλυσίδας εφοδιασμού.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor