Σε περισσότερα από 2,500 παιδιά θα μοιράσει χαμόγελα ο #VirtualSantaCy

Δελτίο Τύπου  15/12/2020 15:00
Σε περισσότερα από 2,500 παιδιά  θα μοιράσει χαμόγελα ο #VirtualSantaCy

Σε περισσότερα από 2,500 παιδιά θα μοιράσει χαμόγελα ο #VirtualSantaCy

Δελτίο Τύπου  15/12/2020 15:00
Σε περισσότερα από 2,500 παιδιά θα μοιράσει χαμόγελα και ευχές ο #VirtualSantaCy, χάρη στο Δίκτυο #SupportCY, την Τράπεζα Κύπρου, τον Οργανισμό Reaction και τα μέλη του Δικτύου Petrolina, Marks & Spencer, Nicosia Mall, Public, Unicars, Kean, Arnold’s Digital Printers, Leroy Merlin και Procopiou Medishop. 
 
Το ενδιαφέρον για τη δράση #VirtualSanta, ξεπέρασε κάθε προσδοκία από την πρώτη κιόλας μέρα της ανακοίνωσής της, γεγονός που οδήγησε τους διοργανωτές να αυξήσουν τις θέσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να συμμετέχουν ακόμη περισσότερα παιδιά σ’ αυτήν, είτε από το σπίτι τους είτε από την τάξη τους, σε νηπιαγωγεία και σχολεία.
 
Στόχος του #SupportCY μέσα από την συγκεκριμένη δράση, είναι να προσφέρει στα παιδιά μια μοναδική συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη -αφού δεν θα μπορέσουν φέτος να τον συναντήσουν σε εκδηλώσεις, καταστήματα και εμπορικά κέντρα- η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 15 έως τις 30 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά θα έχουν έτσι την ευκαιρία να τον δουν μέσα από ένα παραμυθένιο σκηνικό και να μιλήσουν μαζί του.
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο #VirtualSanta, θα χαρίσει στα παιδιά μια αξέχαστη εμπειρία, την οποία θα ζήσουν μέσα από οθόνες υπολογιστών, κινητών και tablets, μαζί με τις οικογένειές τους, τους δασκάλους και συμμαθητές τους.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας