RCB Bank: 25 χρόνια σε πνεύμα αλληλεγγύης

Η RCB Bank, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει την ανθρώπινη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της, επέλεξε να γιορτάσει την 25η  επέτειό της με χορηγία €100.000 σε τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η δωρεά θα κατανεμηθεί μεταξύ των ακόλουθων τεσσάρων ιδρυμάτων της Κύπρου που θα επωφεληθούν με το συμβολικό ποσό των €25.000 έκαστο: Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης, Κυπριακό Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, Συμβούλιο Εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής «Φωνή» και το Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά».

Οι εν λόγω φιλανθρωπικοί οργανισμοί αντιπροσωπεύουν το ίδιο το μέλλον της Κύπρου, καθώς μεταξύ άλλων, ασχολούνται με την ευημερία, την προστασία και την εκπαίδευση της νέας γενιάς, καθώς και την ιατρική έρευνα. Αυτή η σημαντική χορηγία για τα 25χρονα από την ίδρυση της RCB Bank στην Κύπρο, ακολουθεί τη δωρεά 12 αναπνευστήρων για νοσοκομειακή χρήση, στο πλαίσιο της μάχης για αντιμετώπιση του COVID-19.

Ο CEO της RCB Bank Dr. Kirill Zimarin εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εορταστεί το σημαντικό αυτό ορόσημο στην ιστορία της Τράπεζας από την χορηγία σε αυτές τις οργανώσεις,  που στηρίζουν την χώρα και διασφαλίζουν το μέλλον της και σημείωσε: « Ένα τέταρτο του αιώνα από την ίδρυσή της, η RCB Bank αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας και, ως εκ τούτου, με χαρά στηρίζουμε τις αξιέπαινες προσπάθειες που καταβάλλουν αυτές οι τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις και το πολυσήμαντο τους έργο στους τομείς, στους οποίους δραστηριοποιούνται. Τα τελευταία 15 χρόνια που βρίσκομαι στη θέση του CEO της  RCB Bank, έχουμε προβεί σε δωρεές πέραν των €8 εκατομμυρίων σε μεγάλο αριθμό φιλανθρωπικών οργανώσεων και τοπικών κοινοτήτων, κάτι που δείχνει την έμπρακτη μας στήριξη για μια καλύτερη κυπριακή κοινωνία».

Το 1995, η RCB Bank Ltd, απέκτησε άδεια τραπεζικής από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου. Από την πρώτη στιγμή, η RCB Bank εργάζεται ακούραστα, με συνέπεια και αφοσίωση και είναι ένα από τα κορυφαία κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα και αξιόπιστος συνεργάτης για κυπριακές επιχειρήσεις. Σήμερα, η Τράπεζα προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε εταιρικούς πελάτες και στηρίζει τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις,  καθιστώντας διαθέσιμες ανταγωνιστικές λύσεις δανεισμού με ευνοϊκούς όρους για τις κυπριακές εταιρείες. Με περισσότερους από 10.000 συνεργάτες, η RCB Bank στηρίζει πλήρως τους πελάτες της και την ίδια τη χώρα για περαιτέρω ανάπτυξη, τεχνολογική εξέλιξη μέσω των καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει και στην επιτυχή αντιμετώπιση κρίσεων όπως αυτή που αντιμετωπίζει σήμερα η υφήλιος.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor