Mellona: Επίσημος χορηγός της πρωταθλήτριας μας, Στυλιάνας Ιωαννίδου

Η Στυλιάνα Ιωαννίδου είναι αναμφίβολα το νέο αστέρι του κυπριακού στίβου. Μόλις στα 17 της χρόνια η πρωταθλήτρια του άλματος εις ύψος έχει την 2η καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο και έχει ήδη κερδίσει πλήρη υποτροφία στο University of Georgia, USA ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στον τομέα του αθλητισμού πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Η Mellona πιστεύει από καιρό στις δυνατότητες της Στυλιάνας και την στηρίζει, αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ως επίσημος χορηγός.

H Mellona παράγει τα βραβευμένα φυσικά προϊόντα διατροφής από άθερμο μέλι, χαρούπια και άλλες αγνές πρώτες ύλες. Πρόκειται για ξεχωριστά προϊόντα με μεγάλη θρεπτική αξία και υπέροχη γεύση.

“Ο πρωταθλητισμός είναι συνδεδεμένος με τη σωστή διατροφή. Στη Mellona παράγουμε μοναδικά προϊόντα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες και χωρίς πολλή επεξεργασία. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ποιότητα των προϊόντων που καταναλώνουν και θέλουν να τρέφονται σωστά.

Ο στίβος είναι στην καρδιά μου από τα εφηβικά μου χρόνια όταν ήμουν και εγώ αθλητής. Η Στυλιάνα, έχει δείξει ότι είναι ένα πολύ ξεχωριστό ταλέντο και εμείς στηρίζοντας την, ευελπιστούμε να βάλουμε ένα πολύ μικρό λιθαράκι για την αυριανή της επιτυχία. Της ευχόμαστε τα καλύτερα για να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους!»

Στέλιος Στυλιανού, Διευθυντής Mellona
 

Η Mellona είναι υποψήφια για τα In Business Awards στην κατηγορία ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Μπορείς να ψηφίσεις εδώ: www.inbawards.com

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor