Η cdbbank διαχρονικός χορηγός του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

InBusinessNews  13/11/2020 12:30
Η cdbbank διαχρονικός χορηγός του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Η cdbbank διαχρονικός χορηγός του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

InBusinessNews  13/11/2020 12:30
Το πολυσήμαντο έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος συνεχίζει να στηρίζει η cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως), συμβάλλοντας έμπρακτα στις προσπάθειες του Ιδρύματος για…έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!.

RELATED ARTICLES


 
Σε λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, εκ μέρους της Διεύθυνσης της Τράπεζας, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ κα. Λίζα Φιλίππου, παρέδωσε την ετήσια χορηγία της Τράπεζας στον Γενικό Διευθυντή του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Δρ. Παύλο Κωστέα, για τις ανάγκες λειτουργίας του πρώτου εξειδικευμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου παιδοογκολογίας στην Κύπρο.
 
Η cdbbank υπήρξε αρωγός του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου από τα πρώτα στάδια της δημιουργίας του, συνδράμοντας στη λειτουργία του καθώς και στην κάλυψη των αναγκών στελέχωσής του με επιστημονικό προσωπικό.
karaiskakeiocdb2

 
Κατά την παράδοση της χορηγίας, η κ. Φιλίππου δήλωσε ότι η cdbbank στηρίζει με συνέπεια, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τον αγώνα που διεξάγει ενάντια στον παιδικό καρκίνο και τη λευχαιμία. «Είμαστε περήφανοι σύμμαχοι του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα του συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μικρών ασθενών. Η cdbbank ως κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός, επικεντρώνεται διαχρονικά στην στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και θα συνεχίσει να το πράττει, λαμβάνοντας υπόψη την ουσιαστική ανάγκη ενίσχυσης αυτών των ομάδων και ιδιαίτερα των παιδιών, ειδικά σε περιόδους δύσκολες, όπως και αυτή που διανύουμε αυτή τη στιγμή με την πανδημία COVID-19».
 
Ο Δρ. Κωστέας, παραλαμβάνοντας τη χορηγία, ευχαρίστησε την Τράπεζα για τη συνεχή στήριξή της, λέγοντας πως «η cdbbank βρέθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου ενισχύοντας σημαντικά το έργο μας». Υπογράμμισε, παράλληλα, πως η αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου απαιτεί σκληρή δουλειά και πως αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν μεγάλη σημασία καθώς συμβάλλουν στην αναβάθμιση του Ιδρύματος και των ερευνητικών του μονάδων και κατ’ επέκταση σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας