ΚΕΑΝ: Στον Γιώτη Ευσταθίου η Υποτροφία μεταπτυχιακού προγράμματος «MSc Digital Marketing» του CIM, εις μνήμην της Εύης Παπαδοπούλου

Η ΚΕΑΝ, στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει και με γνώμονα τη στήριξη προς τη νεολαία της Κύπρου και τον εκπαιδευτικό τομέα, παραχώρησε για 2η συνεχή χρονιά την υποτροφία μεταπτυχιακού προγράμματος «Εύη Παπαδοπούλου», σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και το University of West London. Πρόκειται για μια πλήρη υποτροφία, αξίας €7,500, για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc in Digital Marketing», που φέτος παραχωρείτε στον Γιώτη Ευσταθίου. 
 
Η υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc in Digital Marketing», έχει καθιερωθεί εις μνήμην της Εύης Παπαδοπούλου, εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, Διευθύντριας Μάρκετινγκ και μέλος του Δ.Σ. της KEAN, διακεκριμένης επαγγελματία και έγκριτου μέλους της κυπριακής κοινωνίας.  Με αυτή της την πρωτοβουλία, η ΚΕΑΝ αναγνωρίζει τη σημαντικότητα στήριξης σε φοιτητές του νησιού και έχει ως στόχο την ενίσχυση της ακαδημαϊκής αριστείας, έρευνας και καινοτομίας.
 
Η κα. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ εξέφρασε τα συγχαρητήρια προς στον επιλεγόμενο φοιτητή και δήλωσε: «Ως μια γνήσια κυπριακή εταιρεία, είμαστε πάντα με μεγάλη υπερηφάνεια δίπλα στη νεολαία αυτού του τόπου, συμβάλλοντας στο μέλλον τους. Θεωρούμε καθήκον μας να συνεισφέρουμε με όποιο τρόπο δύναται και να βοηθούμε στο να πραγματοποιηθεί το όνειρο κάθε παιδιού. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την εκπαίδευση και επιμόρφωση των νέων».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor