ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020: Λάβετε μέρος στον αγώνα μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Έχοντας ήδη καλύψει με επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του, ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020, ανταποκρινόμενος πλήρως στα νέα δεδομένα κοινωνικής αποστασιοποίησης, έχει εξελιχθεί από το πιο fun running event της Λευκωσίας στο πιο fun running event της Κύπρου.
 
Φέτος, τρέχουμε για τα παιδιά μας στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020 μέχρι 25 Οκτωβρίου απ’ όποιο μέρος της Κύπρου κι αν βρισκόμαστε! Αξιοποιούμε, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο και τρέχουμε ή περπατάμε για τα παιδιά μας από κάθε γωνιά της Κύπρου!
 
Οι φίλοι δρομείς του ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020 τρέχουν σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούν (στο αγαπημένο τους μονοπάτι της φύσης, στο πάρκο της γειτονιάς, τον διάδρομο του σπιτιού ή του γυμναστηρίου κ.α.), καταγράφουν τον χρόνο τους σε smart watch ή running application στο κινητό τους και μοιράζονται την επίδοσή τους με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην πλατφόρμα εγγραφών.
 
Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες για όλους τους δρόμους του αγώνα, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.runasone.eu. Μέσα από μια απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να μεταφερθούν στην πλατφόρμα εγγραφών, να επιλέξουν τον δρόμο της προτίμησής τους και να δηλώσουν συμμετοχή.
 
Το VIRTUAL RUN AS ONE 2020 περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο 21χλμ., Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ., Δρόμο 1χλμ. (1K FUN RUN) για παιδιά και μεγάλους. Ο Ατομικός Δρόμος 10χλμ. έχει προστεθεί φέτος για πρώτη φορά!
 
Μεγάλοι χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι οι εταιρείες DELOITTE και PRIMETEL, υποστηρικτής αγώνα η εταιρεία LANDAS COLOUR και χορηγοί οι εταιρείες DIXAN, SOMAT, ACS COURIER, NEXTECH, UNIVERSAL LIFE, HOLLAND AND BARRETT και RCB BANK.
 
Συμμετέχουμε στο 1Κ Fun Run με την Χαραλαμπίδης Κρίστης, το καλύτερό μας, Το καλύτερο στη διατροφή μας!
 
Στον φετινό αγώνα δεν υπάρχουν νικητές, αλλά μόνο ο κοινός σκοπός, η στήριξη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Σε όλους τους δρομείς που θα λάβουν μέρος σε όλους τους δρόμους του αγώνα θα σταλεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ στα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο 1K Fun Run, μαζί με το μετάλλιο, θα σταλεί και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
 
Το κόστος συμμετοχής για όλους τους δρόμους του αγώνα είναι €5. Τα παιδιά έως 12 ετών τρέχουν ή περπατούν και φέτος δωρεάν!
 
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τη διαδικασία εγγραφής και υποβολής αποτελεσμάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.runasone.eu
 
 
Η ταυτότητα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE
Η διοργάνωση αποτελεί την κορυφαία δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου. Στόχος της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων σχετικά με πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης.
 
Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στους δρόμους του αγώνα διατίθενται προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες.

Δειτε Επισης

Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα