Η Lidl Κύπρου στο πλευρό της Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων και του Κέντρου «Φωλιά»

Στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης, η Lidl Κύπρου στηρίζει έμπρακτα την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων και τις εκστρατείες ενημέρωσης του Συνδέσμου για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.
 
Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων διοργανώθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2020 εκδήλωση ενημέρωσης με τίτλο «Σώσε ό, τι πιο πολύτιμο», γίνε δωρητής οργάνων και χάρισε ζωή στο συνάνθρωπό σου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Συμβουλίου Μεταμοσχεύσεων.

H εκδήλωση είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη δωρεά οργάνων και την εγγραφή Δυνητικών Δοτών Οργάνων Σώματος στο Εθνικό Μητρώο. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε διακαναλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με τους συμμετέχοντες να μοιράζονται τη θετική τους στάση απέναντι σε αυτή τη σημαντική πράξη αλτρουισμού.
 
Το Lidl Vantastic, το κινητό καφέ- bistro της Lidl Κύπρου, βρέθηκε στο Α' Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου προσφέροντας υγιεινά snacks και ροφήματα στους παρευρισκομένους που παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα,
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Lidl Κύπρου υποστηρίζει την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων από την έναρξη της πανδημίας με τη δωρεά επαναχρησιμοποιούμενων μασκών με στόχο τη φροντίδα των μελών της.
 
Η Lidl Κύπρου, πιστή στις εταιρικές της αξίες θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν ένα καλύτερο αύριο για όλους.  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor