«Επιτέλους… ξανά μαζί»: Ο διαγωνισμός της μπύρας ΑΛΦΑ κατάφερε να μας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς, που τόσο μας είχαν λείψει, μοίρασε απλόχερα η μπύρα ΑΛΦΑ σε σχεδόν 200 άτομα από όλη την Κύπρο, μέσω του καλοκαιρινού της διαγωνισμού ‘Επιτέλους… ξανά μαζί’. Ο διαγωνισμός, που λανσαρίστηκε στις 15 Ιουνίου και διήρκησε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, επεδίωξε να φέρει ακόμη πιο κοντά τους νικητές των 21 επιλεγμένων δώρων, με μέλη της οικογένειάς τους, αλλά και φίλους. Πιο συγκεκριμένα, οι νικητές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε εστιατόρια και ταβερνάκια, να περάσουν ποιοτικό χρόνο σε ολιγοήμερες διακοπές σε ξενοδοχεία και επαύλεις, αλλά και να ζήσουν νέες εμπειρίες σε adventure park… όλα κερασμένα από την μπύρα ΑΛΦΑ. 
 
Έχοντας στο DNA της τη φιλία, την αγάπη, την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, η μπύρα ΑΛΦΑ πραγματοποίησε τον διαγωνισμό ‘Επιτέλους… ξανά μαζί’, με σκοπό να φέρει οικογένειες και παρέες και πάλι κοντά, αφού λόγω της πανδημίας Covid-19, αναγκαστήκαμε προληπτικά να μείνουμε όλοι για λίγο μακριά. Ο διαγωνισμός, ο οποίος διήρκησε για 3 μήνες, πραγματοποιήθηκε στις σελίδες της μπύρας ΑΛΦΑ σε Facebook και Instagram, καλώντας το κοινό να μοιραστεί μια φωτογραφία με τα άτομα που τόσο του είχαν λείψει κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
 
 
Τα δώρα του διαγωνισμού επιλέχθηκαν έτσι ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους νικητές να περάσουν ποιοτικό χρόνο και αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν, παρέα με μια παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι. Πιο συγκεκριμένα, τα δώρα του διαγωνισμού περιλάμβαναν τρεις διαμονές σε έπαυλη στον Πρωταρά για έξι άτομα, τρεις τριήμερες διαμονές σε 4* ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα για 4 άτομα, τρεις δραστηριότητες σε adventure park για 10 άτομα, έξι οικογενειακά τραπέζια σε ταβέρνες και εστιατόρια για 10 άτομα και έξι βραδινές εξόδους σε μπαράκια για 10 άτομα.
 
Η μπύρα ΑΛΦΑ - η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας TEMPO Beverages Cyprus Ltd - έχει στο ενεργητικό της μια πληθώρα από ενέργειες και events που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό, και που αποτυπώνουν τις αξίες του brand, αναδεικνύοντας πάντα την ΑΛΦΑ πλευρά του εαυτού μας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor