Φιλανθρωπικός καφές αφιερωμένος στο ΣΠΑΒΟ

Την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, η Michael Kyprianou & Co. LLC μαζί με τον Κυπρο-Ρωσικό Σύνδεσμο Πάφου (The Cyprus Russian Association of Paphos), διοργανώνουν φιλανθρωπικό καφέ αφιερωμένο στον Σύνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ). 

Ο φιλανθρωπικός καφές θα λάβει χώρα στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας Elysia Breeze στην Πάφο στις 5 το απόγευμα. 

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τις ομιλήτριες που θα ακουμπήσουν σημαντικά θέματα με τις ομιλίες τους.

Η κυρία Ιρίνα Πόποβα θα αναφερθεί στη σημασία που έχει το προγαμιαίο συμβόλαιο σε Ρωσία, Ουκρανία και Κύπρο, ενώ η Πρόεδρος του Κυπρ-Ρωσικού Συνδέσμου κα. Όλγα Κωνσταντίνου θα μιλήσει για τον ρόλο της γυναίκας σήμερα.

Η κα. Ράνια Ευριπίδου, εκπρόσωπος του ΣΠΑΒΟ θα μοιραστεί τις δικές της εμπειρίες για την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία και θα εξηγήσει στους παρευρισκόμενους τη σημασία που έχει για όλες τις γυναίκες η δημιουργία του συνδέσμου και το πως μπορούν να λάβουν βοήθεια εάν και εφόσον παραστεί η ανάγκη.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το πως η βία στην οικογένεια επηρεάζει την ψυχολογία του παιδιού και ειδικά με τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η πανδημία από την ψυχολόγο κα. Αναστασία Μπελεβίτσκαγια.

Ας δώσουμε όλοι το παρών μας σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση και σε μια πρωτοβουλία που πάνω από όλα αφορά τις γυναίκες ως μητέρες, κόρες, συζύγους, συντρόφους, συναδέλφους και φίλες. Περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες και το ΣΠΑΒΟ.

Η εκδήλωση θα είναι στη αγγλική και ρωσική γλώσσα. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να καλέσετε στο 99615969 ή να στείλετε μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Paola.Hadjilambri@kyprianou.com

Κόστος Συμμετοχής: €10

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor