Η Aquilla Nummus περήφανος χορηγός του Απόστολου Παρέλλη

Την έναρξη νέας χορηγικής συνεργασίας με τον Κύπριο πρωταθλητή δισκοβολίας Απόστολο Παρέλλη ανακοίνωσε η εταιρεία Aquilla Nummus, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας την περασμένη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Στο πλαίσιο της διαχρονικής υποστήριξης που προσφέρει στον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη, η Aquilla Nummus ενισχύει πλέον εμπράκτως και τις προσπάθειες του Κύπριου αθλητή, ο οποίος αποτελεί ιδανικό εκπρόσωπο των αξιών του αθλητισμού. Όπως είναι γνωστό, ο Απόστολος Παρέλλης κατέχει το παγκύπριο ρεκόρ στη δισκοβολία με ρίψη στα 66,32 μέτρα, ενώ μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει 13 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς αγώνες. Παράλληλα, ο Κύπριος αθλητής σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία του κυπριακού στίβου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με την κατάκτηση της 8ης θέσης στον τελικό της δισκοβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Vruyr Gabrielyan, καλωσόρισε με δηλώσεις του τον Απόστολο Παρέλλη στην οικογένεια της Aquilla Nummus. «Στην Aquilla Nummus προσμετρούμε το σημαντικό ρόλο του αθλητισμού στη διαμόρφωση της κοινωνίας και αντιλαμβανόμαστε ως κοινωνική μας ευθύνη την υποστήριξή του». Ο κ. Gabrielyan σημείωσε ότι στην Aquilla Nummus βλέπουν στο πρόσωπο του Απόστολου Παρέλλη αρχές και αξίες που αντιπροσωπεύουν και την ίδια την εταιρεία όπως η συνέπεια, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά».

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Παρέλλης ευχαρίστησε την Aquilla Nummus για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, η οποία έχει στιγματιστεί από την πανδημία του Covid-19 ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. «Η στήριξη από μια εταιρεία σαν την Aquila Nummus είναι πολύ σημαντική για εμένα και ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι αποτελεσματική και με μεγάλες διακρίσεις, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε για όλους η πανδημία», τόνισε ο Κύπριος πρωταθλητής.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor