H δική μας καμηλοπάρδαλη…σύμβολο ΕΛΠΙΔΑΣ και ΖΩΗΣ!

Στην PGS Lighting Electrical αναγνωρίζουν ότι οι εταιρίες κρίνονται όχι μόνο βάσει των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν ή/και των οικονομικών τους αποτελεσμάτων, αλλά και βάσει της προσφοράς τους προς την κοινωνία. H PGS έχει ενσωματώσει τις βασικές αρχές και αξίες της ΕΚΕ τόσο στον επιχειρηματικό σχεδιασμό της, όσο και στον καθημερινό τρόπο λειτουργίας της, υποστηρίζοντας κυρίως ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες.

Έτσι και αυτή τη φορά, η εταιρεία, μαζί με άλλες 19 εταιρείες και οργανισμούς, υποστήριξε το project “Giraffes for Hope” του Ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά» υιοθετώντας μια συλλεκτική καμηλοπάρδαλη – έργο τέχνης. Το συγκεκριμένο project αφορά 20 καμηλοπαρδάλεις, οι οποίες φιλοτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από καταξιωμένους Κύπριους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους το δικό τους προσωπικό στιλ, για να καταλήξουν σε «φιλόξενα σπίτια». Υιοθετώντας τη δική τους καμηλοπάρδαλη, πρόσφεραν οικονομική ενίσχυση με στόχο τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη.

Η καμηλοπάρδαλη που υιοθετήθηκε από την PGS είναι η Beekeeper, η οποία καλλιτεχνήθηκε από την κυρία Marcela Sramkova. Η οικογένεια της PGS είναι έτοιμη να υποδεχθεί το νέο της μέλος με αγάπη!

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor