Η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με το «Hope for Children» CRC Policy Center

Η Ελληνική Τράπεζα είναι περήφανος υποστηρικτής του «Hope for Children» CRC Policy Center, του διεθνούς ανθρωπιστικού και ανεξάρτητου οργανισμού, με έδρα τη Λευκωσία στην Κύπρο, ο οποίος ασχολείται με την ανθρωπιστική και αναπτυξιακή πολιτική σε σχέση με την υπεράσπιση και την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Στηρίζοντας έμπρακτα το «Hope for Children» CRC Policy Center η Ελληνική Τράπεζα φιλοξενεί στις κτηριακές εγκαταστάσεις της ποικίλες δράσεις του Οργανισμού, μεταξύ άλλων, το Εθνικό Φόρουμ για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ακαδημαϊκές και ενημερωτικές εκδηλώσεις σε θέματα όπως Δικαίωμα στην Εκπαίδευση, Δικαστικά Εργαστήρια και ενημερωτικές συναντήσεις στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Ανάδοχων Οικογενειών. Πραγματοποιεί επίσης εκπαιδεύσεις και δραστηριότητες ενδυνάμωσης ομαδικής εργασίας για το προσωπικό του Oργανισμού.

«Κάθε υπεύθυνος οργανισμός έχει την ελάχιστη υποχρέωση να συμβάλει στη στήριξη φορέων όπως το «Hope for Children», οι οποίοι  παράγουν τόσο σημαντικό έργο. Ως Ελληνική Τράπεζα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και προσφέρουμε, πέραν από την οικονομική ενίσχυση με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία», επισημαίνει ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας, Γιώργος Σκλάβος

Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει επίσης το «Hope for Children» CRC Policy Center σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και εκστρατείες ευαισθητοποίησης και οικονομικής ενίσχυσης των Προγραμμάτων του.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor