Δωρεάν προστατευτικές μάσκες στους μαθητές γυμνασίου από το Δήμο Αγλαντζιάς

Δελτίο Τύπου  14/09/2020 15:30
Δωρεάν προστατευτικές μάσκες στους μαθητές γυμνασίου από το Δήμο Αγλαντζιάς

Δωρεάν προστατευτικές μάσκες στους μαθητές γυμνασίου από το Δήμο Αγλαντζιάς

Δελτίο Τύπου  14/09/2020 15:30
Σε μια συμβολική́ κίνηση και με στόχο να συμβάλει στις προσπάθειες περιορισμού́ της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Αγλαντζιάς προμήθευσε με 800 προστατευτικές μάσκες τους μαθητές των δύο γυμνάσιων που βρίσκονται στα δημοτικά́ όρια της Αγλαντζιάς. Σχετική́ εισήγηση είχε καταθέσει προσωπικά́ στο Δημοτικό́ Συμβούλιο ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Αντρέας Κωνσταντίνου, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας, επικεφαλής του οποίου είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς, Μαρίνος Κλεάνθους. 

RELATED ARTICLES


Τις προστατευτικές μάσκες παρέδωσαν σήμερα στο πλαίσιο επίσκεψης στα δύο γυμνάσια της Αγλαντζιάς, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, συνοδευόμενος από́ μέλη του Δημοτικού́ Συμβουλίου, τον Δημοτικό́ Γραμματέα Χάρη Τσαγγαρίδη και τον Αντιπρόεδρο της Σχολικής Εφορίας, Δημήτρη Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς επεσήμανε ότι η πανδημία ανέτρεψε την καθημερινότητα και τις συνήθειες όλων μας, δημιουργώντας σοβαρά́ προβλήματα και ευχήθηκε να επιστρέψουμε σε συνθήκες ομαλότητας το συντομότερο. «Από́ την πλευρά́ μας ως Δήμος Αγλαντζιάς θεωρήσαμε ελαχίστη υποχρέωσή μας να προμηθεύσουμε τους μαθητές μας με προστατευτικές μάσκες, σε μια κίνηση με συμβολικό́ χαρακτήρα. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά́ καλή́ σχολική́ χρονιά́ με την ελπίδα να επιστρέψουμε το συντομότερο σε συνθήκες ομαλότητας. Έως τότε, το ελάχιστο που μπορεί́ να κάνει ο καθένας από́ εμάς ανεξαρτήτως ηλικίας είναι να προστατεύσει τον εαυτό́ και τους γύρω του και αυτό́ ήταν το νόημα πίσω από́ αυτή́ μας την απόφαση».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας