Δωρεάν προστατευτικές μάσκες στους μαθητές γυμνασίου από το Δήμο Αγλαντζιάς

Σε μια συμβολική́ κίνηση και με στόχο να συμβάλει στις προσπάθειες περιορισμού́ της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Αγλαντζιάς προμήθευσε με 800 προστατευτικές μάσκες τους μαθητές των δύο γυμνάσιων που βρίσκονται στα δημοτικά́ όρια της Αγλαντζιάς. Σχετική́ εισήγηση είχε καταθέσει προσωπικά́ στο Δημοτικό́ Συμβούλιο ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Αντρέας Κωνσταντίνου, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας, επικεφαλής του οποίου είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς, Μαρίνος Κλεάνθους. 

Τις προστατευτικές μάσκες παρέδωσαν σήμερα στο πλαίσιο επίσκεψης στα δύο γυμνάσια της Αγλαντζιάς, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, συνοδευόμενος από́ μέλη του Δημοτικού́ Συμβουλίου, τον Δημοτικό́ Γραμματέα Χάρη Τσαγγαρίδη και τον Αντιπρόεδρο της Σχολικής Εφορίας, Δημήτρη Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς επεσήμανε ότι η πανδημία ανέτρεψε την καθημερινότητα και τις συνήθειες όλων μας, δημιουργώντας σοβαρά́ προβλήματα και ευχήθηκε να επιστρέψουμε σε συνθήκες ομαλότητας το συντομότερο. «Από́ την πλευρά́ μας ως Δήμος Αγλαντζιάς θεωρήσαμε ελαχίστη υποχρέωσή μας να προμηθεύσουμε τους μαθητές μας με προστατευτικές μάσκες, σε μια κίνηση με συμβολικό́ χαρακτήρα. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά́ καλή́ σχολική́ χρονιά́ με την ελπίδα να επιστρέψουμε το συντομότερο σε συνθήκες ομαλότητας. Έως τότε, το ελάχιστο που μπορεί́ να κάνει ο καθένας από́ εμάς ανεξαρτήτως ηλικίας είναι να προστατεύσει τον εαυτό́ και τους γύρω του και αυτό́ ήταν το νόημα πίσω από́ αυτή́ μας την απόφαση».
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor