Το #SupportCY στηρίζει και πάλι την Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Το #SupportCY βρίσκεται και πάλι δίπλα στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων, στηρίζοντας το δύσκολό της έργο στη μάχη ενάντια στον COVID–19 και τη φροντίδα των θετικών περιστατικών κορωνοϊού. Γι’ άλλη μια φορά το Δίκτυο, μετά από έκκληση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, παραχωρεί ένα μικρό λεωφορείο (minibus) για τη μεταφορά των πολιτών που πιθανόν να έχουν επιμολυνθεί από τον ιό, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Το λεωφορείο παραχωρείται από την Unicars, μέλος του #SupportCY.

Η κ. Χριστιάννα Διογένους, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Unicars, σε δηλώσεις της αναφέρει: «Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι όντως ιδιαίτερες και απαιτούν από όλους προσοχή και επαγρύπνηση! Στην Unicars, έχοντας διαχρονικά βαθιά στο DNA μας την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, έχουμε διαμορφώσει ένα μακροχρόνιο πλάνο δράσεων για να είμαστε διαρκώς δίπλα στην κυπριακή κοινωνία και να ανταποκρινόμαστε στις οποιεσδήποτε ανάγκες παρουσιαστούν. Στο πλαίσιο των επιμέρους ενεργειών που άρχισαν τον Μάρτιο μέσω του #SupportCY, με την προσφορά τριών αυτοκινήτων στο Συντονιστικό Κέντρο των Κινητών Συνεργείων του Υπουργείου Εργασίας με σκοπό την αντιμετώπιση του COVID-19, είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να διαθέσουμε σήμερα, και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, ένα minibus της Volkswagen. Το minibus θα χρησιμοποιηθεί για τις αυξημένες ανάγκες της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για μεταφορά ασθενών που πιθανόν να είναι φορείς του Covid-19, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το σπουδαίο και δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά. Πιστεύουμε πως πρέπει να ενώσουμε όλοι μαζί, όσοι έχουμε τη δυνατότητα και μπορούμε, τις δυνάμεις μας προκειμένου να βοηθήσουμε την κοινωνία συντονισμένα».

To minibus παραδόθηκε στην Προϊσταμένη Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, κ. Ριάνα Κωνσταντίνου από τον Διευθυντή Marketing της Unicars, κ. Κωνσταντίνο Ανανιάδη, στην παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου κ. Έλλης Ιωαννίδου και του Προέδρου του Οργανισμού Reaction, κ. Μάριου Σταύρου.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor