Emirates: Αεροπορική γέφυρα μεταξύ Ντουμπάι και Λιβάνου

Μετά τις εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού που κατέστρεψαν πολλά μέρη της πρωτεύουσας του Λιβάνου, η Emirates βρίσκεται στο πλευρό του Λιβάνου για να προσφέρει βοήθεια σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που επλήγησαν από τις εκρήξεις. Η Emirates SkyCargo σχεδιάζει να αυξήσει τις αεροπορικές της δραστηριότητες στο Λίβανο, με πάνω από 50 πτήσεις προκειμένου να παραδώσει την απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια.
 
Η Emirates παρέχει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να προσφέρουν μετρητά ή να εξαργυρώσουν τα Skywards Miles τους, μέσω μιας ειδικής, ασφαλούς και βολικής πύλης του Emirates Airline Foundation. Για τους επόμενους τρεις μήνες δωρεών, το Emirates Airline Foundation θα συντονίσει άμεσα τις αποστολές επείγουσας τροφής, ιατρικών προμηθειών και άλλων αναγκαίων αγαθών με μια σειρά από συνεργαζόμενες ΜΚΟ για να διασφαλίσει ότι οι δωρεές θα βοηθήσουν άμεσα τους πληγέντες με γρήγορο και διαφανή τρόπο. Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την κινητοποίηση αναγνωρισμένων ανθρωπιστικών οργανισμών.
Για κάθε δωρεά, θα στέλνεται φορτίο σε ανθρωπιστικούς οργανισμούς για τη μεταφορά αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού και προμηθειών, τροφίμων και άλλων ειδών έκτακτης ανάγκης απευθείας στη Βηρυτό μέσω της Emirates SkyCargo. Επιπλέον, η Emirates SkyCargo θα προσφέρει μείωση κατά 20% στα τέλη μεταφοράς αεροπορικών εμπορευμάτων για εγκεκριμένες αποστολές, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να επισπεύσει τις προσπάθειες έκτακτης ανάγκης στη Βηρυτό.
 
Η Αυτού Υψηλότης Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates Airline & Group δήλωσε: «Ο κόσμος ενώνεται και δείχνει την αλληλεγγύη του στο Λίβανο, παρέχοντας βοήθεια σε όσους επλήγησαν από αυτήν την τραγική καταστροφή. Η Emirates υποστηρίζει τις συνεχιζόμενες ανθρωπιστικές προσπάθειες των ΗΑΕ για τη στήριξη του Λιβάνου και δεσμεύεται να ενισχύσει την παγκόσμια προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι μπορεί να υποστηρίξει οργανισμούς που παρέχουν επείγουσα φροντίδα, στέγη, τροφή και ιατρική υποστήριξη στον λαό του Λιβάνου. Άνθρωποι από όλες τις γωνιές του πλανήτη στέλνουν την υποστήριξή τους στον Λίβανο και είμαστε περήφανοι που διευκολύνουμε με τον τρόπο μας για να βοηθήσουν στην πράξη το λαό του Λιβάνου μέσα από αυτή την πρωτοβουλία ανάκαμψης κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου."
 
Η Emirates έχει ήδη υποστηρίξει παρόμοιες προσπάθειες από καταστροφές στον Λίβανο μέσω της αποστολής αρκετών πτήσεων τσάρτερ που μεταφέρουν τρόφιμα, ρούχα και ιατρικά εφόδια από διάφορες οργανώσεις στα ΗΑΕ.
 
Η Emirates δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι ένας ισχυρός συνεργάτης προσφέροντας στις τοπικές κοινότητες. Μέσω του Emirates Airline Foundation, η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει πάνω από 30 ανθρωπιστικά και φιλανθρωπικά έργα σε 16 χώρες. Με την πάροδο των ετών, η Emirates υποστήριξε ανθρωπιστικές πτήσεις σε συνεργασία με το Ίδρυμα Airbus και από το 2013, οι πτήσεις της Emirates με αεροσκάφη A380 να έχουν μεταφέρει πάνω από 120 τόνους τροφής και αγαθών πρώτης ανάγκης.
 
Η Emirates εξυπηρετεί το Λίβανο από το 1991. Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της μεταξύ Ντουμπάι και Βηρυτού με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις χρησιμοποιώντας αεροσκάφη Boeing 727. Η Emirates εκτελεί δύο καθημερινές πτήσεις προς τη Βηρυτό χρησιμοποιώντας Boeing 777, ενώ υπάρχει σχεδιασμός να  προστεθούν επιπλέον πτήσεις.
 
Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση: http://www.emirates.com/standwithlebanon
 
Για δωρεές, επισκεφθείτε: https://www.emiratesairlinefoundation.org/make-a-donation/donate-now
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor