To Genius Academy επιστρέφει από τo Dixan, το Somat και το Mall Of Cyprus

Το Dixan και το Somat προετοιμάζουν τα παιδιά για την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, διοργανώνοντας για 2η συνεχόμενη χρονιά την δημοφιλή έκθεση Genius Academy, η οποία θα φιλοξενηθεί στο The Mall Of Cyprus. Η πιο διασκεδαστική ακαδημία όλων των εποχών ανυπομονεί να υποδεχτεί ξανά τους μικρούς της φίλους και μέσα από διάφορα διαδραστικά παιχνίδια και ενδιαφέροντα μαθήματα να εμπλουτίσει τις γνώσεις τους. 
 
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο που θα στηθεί στο εμπορικό κέντρο, ο οποίος είναι αποκλειστικά εμπνευσμένος από την επιστήμη και τα πειράματα. Kαθρέπτες που αψηφούν την βαρύτητα, αντικείμενα που αιωρούνται, χρώματα που εξαφανίζονται μπροστά στα μάτια όλων, καθώς και άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις, μετατρέπονται σε ένα μοναδικό ευφάνταστο παιχνίδι γεμάτο πειράματα και εφευρέσεις που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους!
 
Επιπλέον, τα παιδιά θα μπορούν να ενημερωθούν για την ρύπανση των βυθών και τις επιπτώσεις που επιφέρει η καταστροφή του περιβάλλοντος, αφού στον ίδιο χώρο της έκθεσης θα στηθεί ειδική προβολή, με αφορμή την νέα εκστρατεία του Dixan “Καθάρισε σε βάθος”. Στόχος της εκστρατείας είναι ο καθαρισμός των βυθών της Κύπρου και η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος.
 
Το Genius Academy “The Science Project” θα ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά στο The Mall of Cyprus, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 06 Σεπτεμβρίου και ώρες από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα. Η διοργάνωση γίνεται τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ με το τέλος των διαδραστικών μαθημάτων τα παιδιά θα λαμβάνουν επίσημο δίπλωμα φοίτησης από την Genius Academy!

Τα απορρυπαντικά ρούχων Dixan και τα απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων Somat, ως περήφανοι χορηγοί της πιο πρωτότυπης επιστημονικής έκθεσης για τους μικρούς μας φίλους, σας παροτρύνουν να φέρετε τα παιδιά σας στο The Mall Of Cyprus και να τα δείτε να ανακαλύπτουν τους λαμπρούς επιστήμονες που κρύβονται μέσα τους! 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor