Οι Λεμεσιανοί σπεύδουν να παραδώσουν τρόφιμα για τον Λίβανο

InBusinessNews  07/08/2020 18:00
Οι Λεμεσιανοί σπεύδουν να παραδώσουν τρόφιμα για τον Λίβανο

Οι Λεμεσιανοί σπεύδουν να παραδώσουν τρόφιμα για τον Λίβανο

InBusinessNews  07/08/2020 18:00
Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Λεμεσιανών στο κάλεσμα του Δήμου Λεμεσού για συγκέντρωση ειδών διατροφής για αποστολή στο Λίβανο, ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον λαό της γειτονικής χώρας που ζει μια νέα τραγωδία μετά τις φονικές εκρήξεις.

RELATED ARTICLES

 
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπου ξεκίνησε σήμερα η συλλογή των ειδών διατροφής επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος χαιρέτησε την ανταπόκριση που επιδεικνύεται από τους πολίτες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι γενικά ο λαός μας που υπόφερε και υποφέρει από τραγωδίες, ξέρει πως να στηρίζει τον ξένο πόνο. 

Ο δήμαρχος δήλωσε ταυτόχρονα ότι στόχος με την συγκεκριμένη εκστρατεία είναι  να βοηθηθεί έστω και στο ελάχιστο ο γειτονικός λαός, ενώ υπέδειξε ως ακόμα ένα επιπρόσθετο λόγο να στηρίξουν οι Λεμεσιανοί τον λιβανικό λαό, τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει η πόλη με τον Λίβανο, καθώς στο παρελθόν αλλά ακόμα και τώρα πολλοί λιβανέζοι ζουν στην Λεμεσό και συνέβαλαν στην οικονομική ανάπτυξη της.  
lemesoslivanosdoro2


Καταλήγοντας  ο Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε ότι ο Δήμος Λεμεσού σκέφτεται κι άλλους τρόπους και δράσεις προς την κατεύθυνση στήριξης του λιβανικού λαού, επισημαίνοντας ότι γι αυτό βρίσκεται σε επαφή με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.   
lemesoslivanosdoro3


Να θυμίσουμε ότι τα είδη που θα μαζεύονται έχουν καθοριστεί με βάση τις πραγματικές ανάγκες των πληγέντων και σύμφωνα με τα αιτήματα της Κυβέρνησης του Λιβάνου, και είναι τα εξής: Κονσέρβες (όλων των ειδών), Δημητριακά, παξιμάδια και κράκερ, Αλεύρι γενικής χρήσης και σκόνη γάλατος για παιδιά. Η διαδικασία συλλογής ξηράς τροφής  που ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020 θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, στην οδό Φιλελλήνων (ενορία Αγίου Ιωάννη), από τις 08.00 -  15.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99728871
lemesoslivanosdoro4
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας