Εισφορά στο Ίδρυμα «Άγιος Γεώργιος – Χριστάκης Χασάπης» από την BDSwiss Holding PLC

Δελτίο Τύπου  07/08/2020 08:40
Εισφορά στο Ίδρυμα «Άγιος Γεώργιος – Χριστάκης Χασάπης» από την BDSwiss Holding PLC

Εισφορά στο Ίδρυμα «Άγιος Γεώργιος – Χριστάκης Χασάπης» από την BDSwiss Holding PLC

Δελτίο Τύπου  07/08/2020 08:40
Η BDSwiss Holding PLC, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, στηρίζει το ίδρυμα «Άγιος Γεώργιος – Χριστάκης Χασάπης» στην Λάρνακα.

RELATED ARTICLES

  
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στην εισφορά των πέντε χιλιάδων ευρώ για να συμβάλει στην αποκατάσταση των ζημιών στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, που υπέστη εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη του κτιρίου στις αρχές του καλοκαιριού.

Το ίδρυμα αποτελεί ένα από τα λίγα ιδρύματα στην Κύπρο που φροντίζουν επι 24ώρου βάσεως άτομα με σοβαρές νοητικές και κινητικές ανάγκες και λειτουργεί ως φιλανθρωπικό σωματείο από το 1992 και φιλοξενούνται 17 παιδιά, τα δέκα εκ των οποίων διανυκτερεύουν.

Η κοινωνική προσφορά και η ουσιαστική συμβολή αποτελεί μια κύρια επιδίωξη στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Εταιριών BDSwiss, αποσκοπώντας στην θετική επίδραση στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, τόσο σε παγκόσμιο αλλά και τοπικό επίπεδο.

Με επίκεντρο τους τομείς της υγείας, ευημερίας, αθλητισμού και ίσων ευκαιριών, αξίζει να σημειωθεί ότι η BDSwiss Holding PLC  υποστηρίζει από τα ιδρυτικά βήματα του τον ποδηλατικό όμιλο του ΑΠΟΕΛ, ενώ συμβάλει με την καθιερωμένη ετήσια εθελοντική αιμοδοσία, για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Παράλληλα ο Όμιλος πρόσφατα έχει προβεί σε παγκόσμιες ενέργειες για την στήριξή των πληγέντων στην Ιταλία εν μέσω της πανδημίας μέσω του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ η πιο πρόσφατη ενέργεια ήταν η χρηματική εισφορά για στήριξη στους πληγέντες από την έκρηξη στον Λίβανο.

Η BDSwiss Holding PLC ιδρύθηκε το 2012, με τα κεντρικά της γραφεία στην Λεμεσό. Η εταιρεία είναι αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CYSEC).

O Όμιλος Εταιρειών BDSwiss,είναι ένας διεθνής οργανισμός επενδύσεων και εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες στον κόσμο, έχοντας γραφεία σε 10 από αυτές και προσφέρει διαδικτυακές επενδυτικές υπηρεσίες Forex και CFD σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο πελάτες παγκοσμίως, απασχολώντας πάνω από 200  επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας