Η Gillette ξανά «κοντά» στους Εθνοφρουρούς

Δελτίο Τύπου  05/08/2020 08:10
Η Gillette ξανά «κοντά» στους Εθνοφρουρούς

Η Gillette ξανά «κοντά» στους Εθνοφρουρούς

Δελτίο Τύπου  05/08/2020 08:10
H Gillette και η εταιρία Diplomat Cyprus, αντιπρόσωπος των προϊόντων Gillette στην Κύπρο, βρέθηκε ξανά κοντά στην Εθνική Φρουρά για να παραδώσει στους νεοσύλλεκτους οπλίτες της 2020 Β’ ΕΣΣΟ, ξυριστικές μηχανές Gillette FUSION PROGLIDE με τεχνολογία FLEXBALL για να απολαύσουν το τέλειο ξύρισμα.

RELATED ARTICLESΗ δωρεά έγινε την εβδομάδα 13-21 Ιουλίου 2020,  στα στρατόπεδα κατάταξης, όπου παραδόθηκαν ξυριστικές μηχανές Gillette FUSION PROGLIDE σε όλους τους νεοσύλλεκτους.

Το σύστημα ξυρίσματος Gillette FUSION PROGLIDE με τεχνολογία FLEXBALL, το πιο προηγμένο σύστημα ξυρίσματος της Gillette, έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των Κύπριων καταναλωτών, με προηγμένη λιπαντική ταινία, λεπίδες ακριβείας για λιγότερα τραβήγματα και την επαναστατική τεχνολογία FLEXBALL που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου για μέγιστη επαφή και αφαιρεί σχεδόν κάθε τρίχα.

Οι ξυριστικές μηχανές Gillette έχουν ηγετική θέση στην Κυπριακή αγορά και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνουν όλα τα προϊόντα της Gillette δείχνει τη σημασία που δίνουν οι Κύπριοι καταναλωτές στο τέλειο ξύρισμα. Για αυτόν το λόγο η Diplomat Cyprus δίνει την ευκαιρία, σε όλους τους νεοσύλλεκτους, να απολαύσουν το τέλειο ξύρισμα με ξυριστικές μηχανές Gillette.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας