Η ΕΚΟ Κύπρου κλήρωσε το 2ο HYUNDAI TUCSON

Δελτίο Τύπου  27/07/2020 11:50
Η ΕΚΟ Κύπρου κλήρωσε το 2ο HYUNDAI TUCSON

Η ΕΚΟ Κύπρου κλήρωσε το 2ο HYUNDAI TUCSON

Δελτίο Τύπου  27/07/2020 11:50
Η Στέλλα Παπαπαρασκευά είναι η δεύτερη νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού της ΕΚΟ, με έπαθλο ένα αυτοκίνητο HYUNDAI TUCSON 1.6MPi PETROL 132PS STYLE PLUS MANUAL, αξίας €20,900.

Η κλήρωση έγινε την Παρασκευή 24 Ιουλίου, σε ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση αίθουσα στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Την ορθότητα, τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος κ. Κυριάκος Θεοδωρίδης από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 09/03/2020 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι όσοι εγκατέστησαν στην κινητή τους συσκευή την εφαρμογή ΕΚΟ Smile”.

Μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή ΕΚΟ Smile, η ΕΚΟ Κύπρου αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προσφέροντας άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, μετατρέποντας τις συναλλαγές των καταναλωτών σε όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ σε μια ευχάριστη εμπειρία που χαρίζει χαμόγελα κάθε στιγμή της ημέρας. Κάνοντας εγγραφή εντελώς δωρεάν από το Google Play και App store, οι χρήστες μπαίνουν κατευθείαν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ολοκαίνουργιο HYUNDAI TUCSON, ενώ παράλληλα επιβραβεύονται με κάθε αγορά τους με Smiles, δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε προϊόντα καταλόγου σε ειδικά μειωμένες τιμές.

Η υπερτυχερή που απέκτησε το δεύτερο αυτοκίνητο HYUNDAI TUCSON 1.6MPi προέκυψε κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Random Org, που είναι ευρέως γνωστή για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών κληρώσεων μέσω της οποίας παράγονται τυχαίοι αριθμοί μέσα από ένα καθορισμένο εύρος, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το αποτέλεσμα δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης.

Η παράδοση του αυτοκινήτου στη μεγάλη νικήτρια θα γίνει κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Πρωταρά το Σάββατο, 01/08, στις 7 το απόγευμα.

Η ΕΚΟ Κύπρου θα συνεχίσει να επιβραβεύει ουσιαστικά το καταναλωτικό κοινό με δώρα αξίας, αφού θα ακολουθήσει και 3η κλήρωση ενός αυτοκινήτου HYUNDAI TUCSON 1.6MPi PETROL 132PS STYLE PLUS MANUAL, με τιμή λιανικής πώλησης €20,900.

Εγκαταστήστε στην κινητή σας συσκευή το νέο “ΕΚΟ Smile App” και διεκδικήστε το μεγάλο δώρο!
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας