Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».  

Η εισφορά εμπίπτει στο πλαίσιο του Βραβείου Ασφαλείας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια και λειτουργεί ως κίνητρο για συνεχή εγρήγορση όσον αφορά την εργασία με ασφάλεια και ταυτόχρονα προωθεί τη στήριξη ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας. Για κάθε 12 συνεχείς εβδομάδες, χωρίς οποιοδήποτε περιστατικό ατυχήματος, η εταιρεία ενισχύει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο προτείνουν διαδοχικά πρατηριούχοι και συνεργάτες της. 

Ο Σύνδεσμος  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»  ιδρύθηκε το 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών  που υποφέρουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Όλα τα μέλη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς, ενώ σκοποί του Συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής στήριξης στα παιδιά και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Πενηνταέξ (δεξιά), παραλαμβάνει την εισφορά από τους κους Ιωάννη και Γιώργο Μακρή της G.I. Makris Ikodomiki Ltd, συνεργάτες της ExxonMobil/Esso Κύπρου, οι οποίοι είχαν προτείνει το Σύνδεσμο.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor