Η Voici La Mode στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Δελτίο τύπου  25/06/2020 13:46
Η Voici La Mode στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Η Voici La Mode στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Δελτίο τύπου  25/06/2020 13:46
Περισσότερα από 3000 τεμάχια ένδυσης δώρισε ο Όμιλος Voici La Mode (Marks & Spencer, Evans, Wallis, Dorothy Perkins, Celio, Topshop και Topman) στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Τα ενδύματα θα διατεθούν στα φιλανθρωπικά καταστήματα του Συνδέσμου που βρίσκονται στη Λεμεσό και περιλαμβάνουν κομμάτια από παλαιότερες συλλογές των καταστημάτων Evans, Wallis, Dorothy Perkins, Celio, Topshop και Topman.

RELATED ARTICLES


 
«Ο Όμιλος Voici La Mode στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για πολλά χρόνια. Η δωρεά που έχουν κάνει προς τον Σύνδεσμό μας θα συμβάλει στην ενίσχυση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας που προσφέρουμε δωρεάν σε χιλιάδες καρκινοπαθείς συμπολίτες μας», ανέφερε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου, Νικολέτα Αθανασιάδου, συμπληρώνοντας «Παρά τις προκλήσεις που κληθήκαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες, νιώθουμε πολύ τυχεροί όταν δίπλα μας έχουμε εταιρείες όπως τον Όμιλο  Voici La Mode που στο μέτρο των δυνατοτήτων τους προχωρούν με ενέργειες για να στηρίξουν το έργο μας. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς».
 
Στην φωτό η Managing Director του Ομίλου Voici La Mode κ. Άρτεμις Αντωνιάδου, ο Group Business Development Manager του Ομίλου κ. Αρτέμιος Αντωνιάδης και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου, κ. Νικολέτα Αθανασιάδου.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας