5,5 χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό

5,5 χιλιόμετρα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα θα πραγματοποιήσει ο Χρυσόστομος Χρυσοστόμου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020, ο Χρυσόστομος θα ξεκινήσει κολυμπώντας από την παραλία Ονήσιλος στον Άγιο Τύχωνα και θα καταλήξει στην παραλία μπροστά από το Malindi Beach Bar & Restaurant με στόχο την συλλογή εισφορών για τη στήριξη των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας που προσφέρει δωρεάν ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σε χιλιάδες καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας σε όλη την Κύπρο. Τον Χρυσόστομο θα συνοδεύσει στη διαδρομή του η Λιμενική Αστυνομία για διασφάλιση της ασφάλειας του.
 
«Μέσω προσωπικής εμπειρίας, αλλά και ως μέλος του προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου όπου και συμμετέχω στην Ομάδα Δρομέων της Τράπεζας μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Η αποστολή του Συνδέσμου είναι πολύ σημαντική και οι υπηρεσίες που προσφέρουν στους ασθενείς με καρκίνο είναι ουσιαστικές βοηθώντας τον καρκινοπαθή σε όλα τα στάδια της ασθένειάς του. Η κολύμβηση 5,5 χιλιομέτρων είναι για εμένα ένα προσωπικό στοίχημα για να δείξω ότι σε κάθε δυσκολία πρέπει να προχωράμε μπροστά και να δαμάζουμε τα κύματα με πείσμα και αισιοδοξία. Με αυτήν την ενέργεια θέλω να στηρίξω και εγώ το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και καλώ όλο το κοινό να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του», ανέφερε ο Χρυσόστομος.
 
Για να στηρίξετε το σκοπό του Χρυσόστομου Χρυσοστόμου στείλτε μήνυμα με κωδικό CAS(κενό)5 στον αριθμό 7060 για εισφορές 5 ευρώ. Εισφορές μπορούν επίσης να γίνουν στην ιστοσελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου https://www.anticancersociety.org.cy/el/page/kane-mia-eisfora ή στον τραπεζικό λογαριασμό   0110-01-103859 – ΙΒΑΝ CY91002001100000000110385900 (Τράπεζα Κύπρου). Η ενέργεια διέπεται από την Άδεια Εράνου Ν.Π. 33/2020
 
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε  συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για σχεδόν 50 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικούς ασθενείς στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, θεραπεία λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor