Η LEROY MERLIN στον αγώνα για την πρόληψη πυρκαγιών

Η LEROY MERLIN στηρίζει τις προσπάθειες για πρόληψη πυρκαγιών τόσο σε δασικές περιοχές όσο και σε περιοχές της υπαίθρου. Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και μαζί με αυτό αυξάνονται δυστυχώς και οι πιθανότητες για ενδεχόμενη έκρηξη πυρκαγιάς. Οι υψηλές θερμοκρασίες, οι ισχυροί άνεμοι αλλά και πολλές φορές ο ανθρώπινος παράγοντας αυξάνουν κατακόρυφα τον κίνδυνο πυρκαγιών. 

Ως μέρος της στρατηγικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η LEROY MERLIN σε συνεργασία και ως μέλος του #SupportCY στηρίζει την ευρύτερη προσπάθεια κρατικών υπηρεσιών και της κοινωνίας,  με προϊόντα που θα βοηθήσουν στην πρόληψη αλλά και την καταπολέμηση ενδεχόμενης πυρκαγιάς.
 
Για αυτό το λόγο αυτή την εβδομάδα έχουν παραδοθεί 35 πακέτα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών. Τα 25 σε εθελοντικές οργανώσεις σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο και 10 σε μικρές ορεινές κοινότητες. Τα πακέτα πρόληψης περιλαμβάνουν θαμνοκοπτικά, γιλέκα ασφαλείας, πυροσβεστήρα και γάντια. Τα πακέτα παρέλαβαν εκ μέρους των Ορεινών Κοινοτήτων  ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών, Κώστας Χαμπιαούρης και εκ μέρους των Εθελοντικών Οργανώσεων, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη.
 
Η LEROY MERLIN έχει υιοθετήσει τις δικές της θεμελιώδεις αξίες: την ειλικρίνεια, το σεβασμό, τη συνέπεια, τη γενναιοδωρία, την αποδοτικότητα και την εγγύτητα, που αποτελούν τη βάση της κουλτούρας και της ταυτότητάς της. Για τη LEROY MERLIN το σπίτι της είναι η κοινωνία και το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, και στόχος της είναι να το φροντίζει και να το βελτιώνει, όπως κάνει και με τα σπίτια μας. 
 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor