Hμέρα Vyshyvanka στην Parimatch

Η ημέρα Vyshyvanka γιορτάστηκε χθες στην Parimatch από το προσωπικό της εταιρείας. Οι υπάλληλοι της Parimatch ντύθηκαν με τις Ουκρανικές παραδοσιακές, κεντημένες στολές και απόλαυσαν Ουκρανικά εδέσματα γιορτάζοντας την ημέρα αυτή. 

Vyshyvanga είναι το όνομα για το κεντημένο πουκάμισο στα εθνικά κοστούμια της Ουκρανίας. H ημέρα των ουκρανικών εθνικών ενδυμάτων έχει σηματοδοτηθεί από την ιδέα μιας φοιτήτριας από την Ουκρανία και προορίζεται στο να ενώνει όλους τους Ουκρανούς σε όλο τον κόσμο. Γιορτάζεται ετησίως την τρίτη Πέμπτη του Μαΐου και υποστηρίζεται από τουλάχιστον 60 χώρες.
Η Parimatch υποστηρίζει αυτή την ημέρα διατήρησης και διάδοσης των Ουκρανικών παραδοσιακών στολών, εφόσον είναι μια πολυεθνική εταιρεία που υποστηρίζει τις διαφορετικές κουλτούρες και την πολυπολιτισμικότητα των υπαλλήλων της. Επίσης, η Parimatch υποστηρίζει και προβάλλει τη διαφορετικότητα. Με στόχο να φέρει κοντά τους υπαλλήλους της, να ενισχύσει την ομαδικότητα και το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας αλλά και να βοηθήσει τις υπόλοιπες εθνικότητες να γνωρίσουν τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα της κάθε κουλτούρας, οργανώνονται συχνά στην εταιρεία, διάφορες εκδηλώσεις κατά τις οποίες τα διαφορετικά έθιμα γίνονται αφορμή συνάντησης, συνδιαλλαγής και αλληλογνωριμίας του προσωπικού της.
 
 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor