Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού στην Parimatch

Δελτίο Τύπου  21/05/2020 08:05
Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού στην Parimatch

Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού στην Parimatch

Δελτίο Τύπου  21/05/2020 08:05
Σήμερα, 20 Μαΐου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού.

RELATED ARTICLESΑς γιορτάσουμε τη διεθνή αυτή μέρα και τη θετική συμβολή του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) στα άτομα του προσωπικού αλλά και στους οργανισμούς σε εθνική και διεθνή κλίμακα.

Όπως αναφέρει η κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch, Best Workplace 2019, “Η αλήθεια είναι ότι το τμήμα HR έχει πολλές ευθύνες. Να υποστηρίζουμε τα άτομα ενός οργανισμού παρέχοντας ταυτόχρονα στρατηγική αξία στην εκτελεστική ομάδα διαχείρισης μέσω όλων των ενεργειών που αγγίζουν τη στρατηγική της επιχείρησης”.

Ένα αποτελεσματικό τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού βρίσκεται σήμερα στο κέντρο της λειτουργίας της επιχείρησης και αποτελεί τον συνδετικό ιστό της επιχείρησης επωμιζόμενο κρίσιμα καθήκοντα.

Από την πρόσληψη, τις εργασιακές σχέσεις, την κατάρτιση και την εκπαίδευση των υπαλλήλων, μέχρι τις παροχές σε αυτούς και τη διατήρηση του ηθικού τους και της ψυχικής τους υγείας.

Επίσης, χτίζουμε και διαμορφώνουμε την κουλτούρα και τις αξίες της Parimatch  μέσα από τις εσωτερικές εταιρικές μας δραστηριότητες και εκδηλώσεις και μεταφράζουμε καινοτόμες ιδέες σε νέες πρακτικές εργασίας με την υποστήριξη της Ανώτατης Διοίκησης.

Ενθαρρύνουμε την αλληλεπίδραση και την εργασιακή δέσμευση και ικανοποίηση του προσωπικού μας ενεργοποιώντας το πιο σημαντικό γονίδιο στο DNA της Parimatch  - τον άνθρωπο.

Ας εστιάσουμε λοιπόν στον άνθρωπο και ας γιορτάσουμε την τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας